banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    Az E5/6-ban lévő hegyről van szó? Oda, kezdés után közvetlenül, ha jól tudom csak a fenti bázisról lehet feljutni.

XVM féle minimaphoz kérdés: rá lehet vhogy varázsolni a látótáv kijelző négyzetet a minimapra vagy ezt az xvm nem tudja? Vagy kör formájában van ez is rajta? Nekem csak 2 kör van a mapon jelenleg, gondolom nem lehet mindkettő az észlelési táv. A kilőtt tankok helyét mutató árnyékot, pacát ki lehet vhogy szedni? Borzasztóan idegesít.

Másnak működnek a saját configjai egyébként? Mert az enyém egyáltalán nem, se a többsoros tanklista, se az otm, se semmi gyakorlatilag (4797-es nightly van fent). Eddig nem volt vele probléma és nem tudom, h azért mert nem "rendes" xvm vagy vmit átalakítottak és cseszhetem a config fájljaimat.