A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #360778 Ezen nincs mit csodálkozni. Túl nagy a irányított véletlen szerepe és nem látványos és érdekes maga a csata sem a véletlentől függetlenül. Jó, mondjuk ESL-n alap az arany lőszer, szóval a véletlen szerepe is kisebb, de a játékmenet sz.r és nézhetetlen. Az ESL-n is mi folyik? Ismerősöm nézte velem kényszerből, de azt mondta, hogy ez szabályos szenvedés, qrva unalmas sz.r így kívülálló szemmel. Én elnézegettem a csatákat ugyan, de nagyon engem sem kötött le. Az is igaz, hogy ritkán van csata, az általában rövid ideig tart és még a rövid időn belül is megy a tökölődés és kb 20-30 sec az érdemi ütközet, ami annyira intenzív, hogy nehezen lehet belőle érteni valamit is vagy szép húzásokat meglesni, csak a hentelés oszt jónapot. Vannak persze szép mozdulatok, néhány bravúr, jó helyezkedés, de ez kevés, hogy igazán izgalmassá tegye. A csapat játékok esetében is elemezték ezt, hogy mennyire szabad felgyorsítani egy játékot, hogy a közönség élvezze azt. A mostani ESL biztosan távol van a mindenki által élvezhető kategóriától. Ok, hogy a geekek meg a wot b.zik a céltábor, akiknek nézni kéne, de még nekik is unalmas, szerintem.
Valamit ki kéne találniuk a mostani ESL helyett, de nagyon meg van kötve a kezük, ha ragaszkodnak a játék jelenleg adta kereteihez. Pech.