A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #360767 Eltűnések mindig voltak, nem az lepett meg. Eddig tényleg azt hittem, hogy ilyenkor elment onnan az ellenfél, szóval hogy elmozgott és mondjuk egy plusz bokor került közénk, azért tűnt el. Ennyire tiszta helyzetre nem emlékszem. Próbáltam racionálisan megközelíteni eddig, de ezt most nem lehet, mert ha tudtam sebezni, akkor látnom is kellett volna, mivel semmilyen bokor nem volt köztünk, sztálingrád pályán a házaknál északon voltam, pont. A t44 egy kis része lógott ki egyébként és pont fordult, hogy elmenjen. Ezért sem értettem, miért tűnt el, mert ahogyan állt a tank, látszódnia kellett volna egy részének egy ideig még, hiszen fordult és csak utána tudott a ház mögé menni.
Na mindegy, eddig is oda szoktam lőni, ha eltűnik a tank, ezután is azt teszem és jól teszem.