banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• realcsabi
    Hát lehet hogy egy kicsit meg kellett volna látogatnom a tesztszervert...ezek a japán bálnák eléggé sokkoltak most, nagyon hirtelen ért ez a változás.
    A kis accommal mentem pár kört, amin az USA heavy ágat viszem, de ,kicsit erősnek érzem azt az átütést és sebzést amit ezek magukkal visznek egy-egy csatába ezek a háztömbök.
    Azért ne b.ssza már meg, hogy egy lövéssel felezi az én heavymet szemből célzás nélkül. Én meg célozgassak hogy sebezni tudjam a kis szívószálammal. Túlzásnak érzem na. HP-ban szintén nála az előny, a sebességben szintén nem szenved hiányt.
    Hát jól van ez így?
    Remélem gyorsan hozzászokok a szituhoz mert most jó lenne már összehozni ezt a wz-t. De most azért igencsak elment a kedvem, értem én hogy az új ágakat fel kell futtatni azzal hogy egy hangyányit erősebbre van beállítva. De ez mi?
    Ilyet még nem mondtam de remélem hogy az artyk jól szórakoznak.
    Amilyen túltengés van most ezekből a förmedvényekből, lehet hogy nekem is be kéne segítenem 1-2 artyval a wz evenbte.