banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Belefutottam egy "o-ni"-ba éppen és ezt az elmebeteg tankot. Kezdve azzal, hogy a 110 a 215-ös pennel nem vitte be a kapáslövést szemből. Másodjára sem, mert direkt azt próbáltam, hogy nem célzok az aljára, sehova, csak úgy ráviszem a célkeresztet és adok neki, hát ez nem működik, ha egy kicsit is be van forgatva. Néztem is, hogy mi a f.sz. Utána a g.ci o-ni meg he-vel (esetleg arannyal, nem tudom milyen az arany lőszere) belém b.szott 2x, először a lőszerrekesz, utána vezető bánta, elment 2 kis fogyóm rá.

Igaz, utána körbefutni és kiszedni nem volt nehéz egyáltalán, mert iszonyat nehézkes, de meglepődtem ezen a tankon. Tier7 tank, nagy batár sz.r és nem lehet csak úgy kapáslövéssel bevinni szemből (nyilván van gyenge pontja, megnézem majd, de azért érdekes, hogy egy tier8 nehéz tanknak gondosan helyeznie kell a lövést egy tier7 batárra, különben nem viszi be). Meg ezek a súlyos HE sebzések, tier7-ben? WG noormális vagy? Mintha egy su152 troll ágyút raktak volna rá.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.09.02. 10:57:00