banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Kis tierben több prém tankot is ki lehetne emelni, mint OP, mert komoly legénységet kapnak, sőt szerintem nem is elsősorban a tank maga OP sokszor, hanem a sok skilles legénység + modulokkal/fogyóeszközzel felszerelt tank + tiernek megfelelően erős tank kombinácója adja az OP státuszt ezeknek. Mondjuk a Pzs35-be bele mehet a tier10 med sok skilles legénység, ami hatalmas előnyt ad egy amúgy is jó tanknak (tier3-ban nézve persze). Tipikusan az történik egy kezdőnél, normál esetben, hogy a tier1 tankra kapott 100% legénység tier3-ba érve kb 81-82%-os lesz és ez a legjobb eset. Biztos vagyok benne, hogy sokan inkább ingyen képeznek át vagy eleve 50%-os legénységgel használják. Ráadásul stock tank is lehet, de mondjuk tier3-ban hamar ki lehet fejleszteni fullosra, de akkor is ott a legénység probléma, nem is beszélve arról, hogy egy tényleg kezdő amikor még tier3-ban játszik még eléggé fogalmatlan. Ja és még modulokat sem használ, pedig egy csigaszem elég nagy előny lehet.

A legundorítóbb, hogy a WG rinyál a pedotankosok miatt, miközben 100EUR értékben kínálgatja a PZ II J-t a bajnokok csomagjában. Erről a tankról azt kell tudni, hogy amíg ritkaság volt, addig az ebay-en úgy hirdették, hogy alkalmas akár 15 frag begyűjtésére is és több szemléltető videót mellékeltek róla, ahogyan a nyomorult kezdőket halomra lövik vele. A status Rita is nyomott vele pár pedo kört és ő is kiakadt a WG undorítóan átlátszó pénzéhségén. Egyedül a su76i esetében mutatott némi önmérsékletet a WG, bár én már azon sem lepődnék meg, ha megjelenne az is nemsokára bajnokok csomagjában (EU speciál kiadás 50-100 EUR). Szerintem ott is csak az zavarta a WG-t, hogy túl olcsón adják az OP tankot és nem az, hogy OP a tank
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.09.02. 07:45:54