A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #360539 Jó, hát most erre meg mit mondjak? Állítod, hogy a T14-el is kitermelsz csatánként kb 16-20e kreditet nettóban (nekem 1550 sebzés az átlagom a wz-vel, tehát a második vagy a harmadik csata a maga 20+ nettó bevételével adja durván az átlagomat), de ha nem mész most 3 csatát a T14-el és nem mutatod meg a screenshot-ot, akkor végül is csak annyi történt, hogy beszélgettünk egy feltételezésről.
Én szándékosan nem válogattam ki a 3 legjobb csatámat, mert szerintem az is manipuláció, hiszen l.faszt fog mindig az ember vele class 1-2 meg ászos csatát menni (mondjuk ászom még nincs is a wz-vel), hanem csak fogom a tankot megyek vele 3-t és lássuk mi az eredmény.
Van nekem is pár tier5 prém tankom, de azok ennyit csak iszonyat feszület árán tudnak hozni, a wz111 meg úgy lehozza, hogy tele van a csata tier9-el és azért az nagyon nem mindegy, milyen MM mellett. Sajnos, az már viszont tényleg nem érv, hogy kevesebb az agyhalott tier8-ban, mert kiegyenlítődött a mezőny
Ez egy vélemény, én nagyon szeretem a wz111-t, qrva kemény tank, ha az ember figyel a gyenge pontjaira. A keményebb tier8 és a tier9 ellen szenved vagy a gazdagok betöltik a heat-et, akkor nem szenved már annyira. A kisebb tier, puha tank vagy csak szimplán hülye ellenféllel szemben meg szép vérengzéseket lehet elvégezni vele. Továbbá olyan szempontból is szeretem, hogy megtanított az HE aktívabb használatára, ami a szegény ember "arany lőszere", meg a noobok alap lőszere, de mióta a wz-vel játszom sokkal tudatosabb a lőszer választásom és ami még ennél is hasznosabb a gyenge pontok alapos ismerete fejlődik erősen.
Biztos lesz olyan, aki nem szereti, mert csak 175 az átütése és nem lehet autoaim-el kombinálni a használatát, de evvan. A wz111 nálam belső körös tank, azaz szívesen megyek vele, nem csak a fejlesztés miatt muszájból.