banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Bizonyítsd Screenshotokat. Prém nélkül persze, meg ahogy írtam, a szokásosnál jóval keményebb MM ellenében, de mondjuk ez mindegy, ez nézőpont kérdése. Annyiban érdekes lehet, hogy olyan csatát kéne mutatnod, ahol nem te vagy az egyetlen top tier, hanem mondjuk van legalább 2-3 nagyobb tier tank, csak hogy fair legyen az összehasonlítás.

Nem kell leragadni az első csatánál, az talán a létező legrosszabb és legkevesebb sebzés, amit ezzel lehet csinálni. Azért raktam be, hogy lehessen látni, nincs manipuláció a dologban.

A jobb köröket most nem tudom megmutatni, de ha top tier-be kerül a wz111, el lehet képzelni, hogy milyen vérengzést tud csinálni... Qrva kemény tank a gyengébb tier8-nak meg a kisebb tiereknek és aranyat is általában hiába töltenek ellene, mert a heat-et megeszi, apcr-t pattintja.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.09.01. 12:25:17