A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #360529 Mentem 3 kört a wz-vel, talán így jobb képet lehet alkotni a kredit termelésről. Mondjuk elég kemény MM sorsolás volt mindegyik, a csapatok kb fele tier9.
1. Csata - gyakorlatilag semmit nem tudtam csinálni, a csapatom szempillantás alatt elhullott és körbevettek. Pár HE lövésre jutott csak időm, mert nem volt tiszta célpont. Nem használtam fogyóeszközt semmit. A javítás 9110 kredit volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
2. Csata - ez már jobb volt egy fokkal, itt volt a legkevesebb tier9 tank, de rám mászott teljes gázzal egy Ferdinánd, mint akinek elment az esze, úgy jött előre. Először belőttem normál lőszerrel a gyenge pontját, de utána 2 arany lőszert fel kellett használjak (11200 kredit), amiből ráadásul az első pattant
. 1 eü javítót használtam, kilőtték a vezetőt 1500 kredit (normál áron 3000). A javítás 764 kredit.
3. Csata - tele tier9-el megint, de aranyat nem kellett töltenem szerencsére, csak he-t töbsször. Fogyóeszközt nem használtam. Javítás 0.
Ezek a csaták az átlagosnál nehezebb MM-nek számítanak, tele kemény tankokkal. Ha kevesebb a kemény tier8/9 tank, akkor nagyobb vérengzést lehet végezni ezzel a tankkal. Az gondolom szépen látszik a képeken, hogy szépen hárítja a lövéseket (kivéve a 3. csata, mert ott nem találtak el egyszer sem). A kis sz.rok össze-vissza pattognak róla, gyengébb tier8 tankok és lefele nem ellenfél.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.09.01. 12:10:40