banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Nem egy szintről jutott eszembe,tegnap South coast-on a bázison két durva belövésem volt t49-el,két object 140 meg is7 akarta elfoglalni a bázist,a dombról szekáltam őket,az egyik object feljött én le,ahogy felülről rám akart lőni én megelőztem,mikor kijött a tank a peremre és kilátszott a hasa telibe küldtem,baszott nagyot sebzett a hasába,és kigyulladt,visszamásztam a dombra és kapott még egyet amitől kampec lett,és felülről a domb alá jövő is7-et meglőttem,és beadta ugyanazt,felülről zöld volt a tornya és kigyújtottam őt is,de őt nem tudtam megölni,mert a végre vissza érkező csapattárs kinyírta.Jah és nekem lett a legtöbb sebzésem a csapatban,mert T49-el a domb tetejéről sniperkedtem..South coaston az a domb eszetlen jó,a bázis mellett van és az ellenséges bázison lévő td-ket be lehet lőni vele.És legtöbbször észre sem vesznek,ha lövök akkor sem.Obj meg tortoise td nem is tudta honnan lövöm.