banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bornofakone
    Nem tudom milyen volt a kredithozama ez előtt, legendákat hallottam, de annyira én se vagyok hasra esve tőle, bár így h kaptam 7 nap prémet (+ 3 napom volt küldetések miatt), tegnap óta sikerült 1 milla kreditet össze szednem JT8.8-al.
    Én örülök hogy megvettem, azt kaptam amit akartam, bár idegesítő hogy többször kap motort mint a normál JT, legalábbis többet kapok a prémmel.
    Amúgy sztem azért kaphattál relatíve kevés kreditet mert távolsági harcot vívtál, ahogy tapasztalom (meg eddig is így volt), xp-ben és kreditben is a közelharcot díjazza a játék. 3,5k dmg-re (az viszont végig közelharc volt) megadta a tankászt, és 139k kreditet prémmel. (1400 base xp-t kapartam össze vele).

Nem olyan vészes a dolog, mint ahogy te látod, sztem jó kis gépezet ez. Szokásos td betegségei megvannak, meg sima JT után fájó h lassabb, nehézkesen mozog, rosszabbul fordul érzésre is. Meg hát hiányzik az alfa. De el lehet lenni ezzel a 240-s alfával, 4,45 körül tölt a tankocska...szval használni kell mocskosul azt a dpm-t és eddig a facehugging-os módszer elég adja nekem. Kredit miatt is, meg amúgy is jobban jön ki az agresszívabb játék. Bár azért mivel szarul fordul, még a heavy-k is képesek le-le forogni. Ha pedig bekapok pocakba 1 lövést az a qrva motor mindig elszáll :D Szval manapság meg se javítom ha láncot lőnek v gun-t. (vmiért előszeretettel céloznak a gun-ra nekem). 2k avg. dmg-t kényelmesen tudja tartani a tank, ha nem bénáznék és szerencsétlenkednék vele, sztem 2,5k avg. dmg hozható vele, számomra 1 at15 szinten van...csak annyi különbséggel h JT8.8-al nem megyek t10-be :) És bevallom baromi nagy öröm h nem kell 8-s tankkal szórakoznom atom t10-s csatákban. Egyedül amit utálok mocskosul....a qrva artyk. Mivel lassú alapvetően...és 1300 hp...az artyk igen gyorsan amortizálnak. 1shot-t szerencsére nem kaptam még...de kettőből ki szoktak szedni a komolyabb t8-s artyk :D

All in all, jó kis tank ez :D És nagyon remélem h nem a JT lesz a szeptemberi küldetés ajándéka...mert akkor felkötöm magam h fizettem érte...:D
    e25-nek nagyon örültem volna, mert az tényleg fun tank. Meg op...:D Viszont nagyon esélyes h JT-t bedobják. Nagyon sok t8 közül nem válogathatnak már....JT nem volt még, fcm, t34-3, más hirtelen nem jut eszembe :D
    Utoljára szerkesztette: bornofakone, 2015.09.01. 00:13:15