banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Azt kell mondanom, hogy kellemesen csalódtam az IS8-ban, mert hiába tier9 tank, kredit szempontjából önfenntartó. Féltem tőle, hogy ahogy tier9-be lépek zuhanórepülésbe kezd a kredit mennyiségem és sajnos a churchill iii-t vettem meg prém tanknak, azzal meg nem igazán lehet jól kreditet termelni, úgyhogy kemény menetnek ígérkezett a tier9. Szinten maradt a kreditem 90 csata után is, sőt egy nagyon kicsi plusz is jött, ráadásul most már fullos a tank, úgyhogy innentől ez már tekinthető tartós állapotnak. Prém nélkül értem természetesen.

Ráadásul stock állapotban kezdtem vele és max közepesnek mondanám a teljesítményemet, eddig 1600 az átlag sebzésem. A nagy löveggel, toronnyal persze ezen lehet javítani, úgyhogy kredit szempontból kifejezetten kellemes meglepetés ez nekem. Azon gondolkodtam korábban, hogy gyorsan behúzom a stug iv-t és a t28htc IM küldetéseiből szedem össze a tank fenntartásához szükséges kreditet, de így nem kell nagyon rágörcsölnöm.

Eddig nem voltak jó tapasztalataim a tier9 tankok kredit "fogyasztásával" kapcsolatban. Az is8 az első, amiről kijelenthető nagy biztonsággal, hogy tényleg önfenntartó prém előfizetés nélkül is.

Már nagyon régen linkeltem csatát, de ezt az is3 ászos kört eltettem magamnak is. Izgalmas csata volt szerintem, az utolsó előtti az is3-al. A buffolt IS3 kegyetlenül jó tank.
    IS3 Ace

Először megbántam, hogy az is7 vonalat kezdtem el a másod accon, mert elég hosszú grind, de a fő accon nincs is7 és nem valószínű, hogy valaha lesz. Az is3 egészen kiváló tank lett és most az is8 kellemes meglepetése, hogy nem egy kredit temető, most már örülök, hogy ennek álltam neki. Az egyetlen amit megbántam, hogy a churchill iii-t vettem meg, mert jó kis fun tank, de egy t25 lényegesen jobban termeli a kreditet és egy olyan accon, ahol a nulláról indul az ember, nincs prém előfizetés sem, nagyon fontos szempont a kredit mennyiség.