A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #360353 Ajándék? 1 nap alatt 40 győzelem, amikor beférsz a top10-be? Ez még rosszabb, mint a múltkori, amikor 1 nap prémium volt az ajándék 2x25 győzelemért, de akkor volt rá 3 nap és még így is hagytam a csába. A rengeteg barlangból előmászott előember miatt ha szopóágra kerülsz, akkor nem elég, hogy borzalmasak a csaták, de még győzni sem lehet, sőt mélyen az átlag WR alatt megy az ember.
Most érdekes módon a WR-re nem panaszkodhatok, mert kb a nagy átlagomat hozom (érdekes módon), de a csaták nagyon gyengék élmény szempontjából és az igazi kihívás a top10-be kerülni, mert menni kell előre, mint állat, más megoldás nincs. Vagy a csapatom döglik meg pillanatok vagy az ellenség, de ha nem megyek állat módjára előre én is, akkor nem férek be a top10-be. Kizárt, hogy én 80-90 csatát menjek egy nap alatt ilyen körülmények között, ahhoz ennél sokkal sokkal értékesebb valamit kéne bedobniuk.
Most már nagyon p.csán kéne rúgniuk azt, aki az akciókat kitalálja, mert minden héten sz.rabb, szinte kijelenthető ez. Értem, hogy nem kötelező ezeket az akciókat megcsinálni, de akkor vagy legyen valami értelmesebb jutalom vagy ne ilyen phaszságokat találjanak ki, mint követelmények...
A másik dolog ami meglepett, hogy amikor megvettem a Rudy-t én még tisztán emlékszem arra, hogy azt mondták, soha többet nem lesz kapható, erre most megint. Úgy látszik bejött nekik ez az árukapcsolás és pár ezer forintos tankokhoz most is kb 2-3x áron lehet hozzájutni bajnokok csomagjában.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.08.29. 14:42:17