A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Megvettem tegnap a 9-es Pattont, persze full stock (mármint azt leszámítva, amit a Pershingról át lehetett hozni, pl nem a legalapabb ágyú (mert volt raktáron prém felfüggesztés).
Persze tegnap is, ma is a normálisabb csatáim (2400-2900 kiosztott damage) általában vereség lett, de bezzeg ha a fél csapat t10, akkor nyerek 240 sebzéssel....nagy lelkesen megnéztem, csak a fullossá tétel 135k xp lesz :))
Na a legjobb, egy sötét (de még milyen) kék Conqueror ma képes volt full goldot spammelni rám Erlenberg hegyein. Jót röhögtem, biztos megérte neki anyagilag, mikor 15-5 körül nyertek :)
Na, de nem is ezért írok: azt akarom megkérdezni, hogy érdemes-e a nagyobb tornyot kiszenvedni, mert védettségben kb. vicc kategória az is (tudom, +100hp, + kis rof, + 10m látótáv)?