banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Értem hogy a Havokkal vagy így, én is a Havokról beszéltem.

Szerinted elég szép, sokak (úgy tűnik a playerek zöme) szerint meg nem. Hogy ez jó vagy rossz, az más kérdés.

Mégegyszer mondom, a rombolható környezet nem taktikai dinamikusság, csak kozmetika. Nem Battlefield-es Frostbite enginet kell elépzelni, ahol egy RPG-vel lebonthatsz egy házat a benne rejtőzök körül. Füstöt lövő artykról meg soha nem beszélt a WG, az az AW. Mellesleg ott elég jól bevált.

Arról meg, hogy a játék így több meg így nem több, ezért nem kellenek taktikai finomságok... Hát a játék pont attól lehetne több, hogy vannak taktikai finomságok. A füstlövedék például ezért lenne jó. De jó, tegyük fel, hogy nem válik be, és a játékosoknak sok ez az agymunka. Akkor mi van? Kevesen használják, a játék meg olyan marad, amilyen eddig volt. De azért mindig ott a lehetőség, hogy ha az ember speciel kettőnél tovább tud számolni, és fojtja magát vízbe notóriusan a csata második percében, akkor artyban ülve másképp is tudja támogatni a csapatát, felismerve azokat a helyzeteket amikor ez szükséges, még akkor is, ha az átlag nyolcbites Pistikének ez már túl komoly stratégiázás.