418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ratgab
    Még a végén kiderül, hogy a legfiatalabbakhoz tartozom a magam 30 évével... :-)
  • bekescsaba
    38 éves vagyok 2 családom van. (gyerekem) :-)

Én az Y generációhoz sorolom magam, amióta megkaptam 12 évesen a C64-emet, majd az első 468-os számítógépemet VGA monitorral, azóta játszom, jóformán az X wingen nőttem fel.

Dühít, ha rosszul játszom. A munkám olyan, hogy nem tűri el a hibákat, és a balfaszokat, s ez rám ragadt, ezért próbálom "odatenni a vasat".

Azt észrevettem magamon, hogy az elő 20 csatában olyan 2400 körüli win 8-at nyújtok, majd utána csökken a koncentrációm, s áll meg 1900 felett az átlagom.

Néha egyedül hozok le csatákat, néha akkora baromságokat csinálok, hogy magam sem értem.

Meg van bennem a készség, hogy átgondoljam, mit hibáztam, és a tanulási készség is, hogy legközelebb ne kövessem el.

Én úgy gondolom, hogy a rossz játékosok két csoportból tevődnek össze.

1., Nem ismeri fel a hibáit, a gyengéit.

2., Felismeri, de nem tudja kijavítani, vagy nem is akarja, mindíg a külső körülményekre fogja a kudarcot.

Még valami.

Nem tudom észrevettétek-e, hogy az utóbbi jó 1 hónapban sokat emelkedett a fórum színvonala, szívesebben is irkálok ide. Megszüntek az oldalakon tartó meddő viták, trollkodások. Köszönöm.

• voivod32
    41 :-)

Utoljára szerkesztette: voivod32, 2015.09.08. 17:18:52
  • Frankie69
    Látom szép számmal vagyunk itt 40 felett. Viszont lassan jelentkezhetne valaki, aki idősebb nálam. Csaknem én vagyok a 47 évemmel a legöregebb.
  • Lucifer001
    Ha már mindenki vallomást tesz

• patchaou
    Igaz. A csatában totál lényegtelen hogy van-e prém vagy nincs.
  • csagataj
    Idén leszek 44. 54k feletti csataszám, 1800 feletti WN8.
    Utoljára szerkesztette: csagataj, 2015.09.08. 15:55:04
  • hori7111
    Nyilván ,de azokon akik "gyengébb"képességüek ,nemsokat segít erre értettem.
    Utoljára szerkesztette: hori7111, 2015.09.08. 15:54:15
  • András77
    Nem is beszélve az aranyozásról. Azt azért prém nélkül senki nem bírja sokáig kredittel.
  • patchaou
    Hogy prémmel, vagy prém nélkül tolja az ember, az a statisztikán azért meglátszik. Prémium fiókkal sokkal hamarabb kifullozza az ember a tankot, ergo kevesebbet megy olyan tankkal amivel nehezebb érvényesülni.
    Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.09.08. 15:07:36
  • ROMOTO
    Quickybaby el volt varázsolva tőle, régen láttam vlmi videót róla, nagyon jó camo, 3mm páncél mindenhol, de van cserébe extra plexi szélvédője a frontján , vlmi ejtőernyővel ledobható deszant cucc ha jól emlékszem, azért ilyen kicsi és könnyű no meg páncélozatlan, fakezüeknek nemvaló a fenti okok miatt.
    Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.09.08. 15:05:17
  • hori7111
    Én is 40 fölött vagyok,próbálom kihozni magamból a legtöbbet ,az meg ,hogy prémmel vagy prém nélkül szerintem tökmindegy.
    Borno-val többször játszottam platoonban is,és mondhatom nagyon jó játékos .megfontolt ,és jól használja az adott tankot ,és nem mellékesen sohasem kritizált amikor hülyeséget csináltam:)
  • patchaou
    Van ám egy szűrő is, ha jól rémlik lehet úgy szűrni hogy az teljesített küldiket ne mutassa.
  • bornofakone
    Amúgy hidd el, én is prém fiók nélkül nyomom, mióta világ a világ, az egész játékra annyit költöttem, hogy kb. 2 hete vettem 1 JT8.8-t, (6801 huf volt) illetve mikor a paypal fiókomat megcsináltam, a legegyszerűbb számomra az volt kipróbálás gyanánt hogy vettem wg-től 500 goldot (asszem az a legkisebb tétel, lényeg hogy 701 forint volt) és ugye az azonnal jóváíródott az acc-omon (tehát láthattam hogy működik minden :D) Szval 7,5k huf szumma :D

Amúgy a kezdetek kezdete óta gyűjtök minden ingyen hülyeséget és amilyen lehetőség csak van, azt kihasználom (mélygarázsos dolog stb.), összesen 13,5k goldot sikerült eddig összekaparni, igaz ebben benne van hogy nyertem 2,5k-t (brit 1. td ág mikor kijött at-2-vel mentem 1 goldot érő kört :D). De nem veszek havi prémet, nem járok esl és egyéb dolgokra amiből telne rá ingyen. Fizetni alapvetően nem vagyok hajlandó a játékért, illetve bármennyire is egoista (arrogáns) kijelentés is, de vagyok annyira jó játékos hogy nincs is rá szükségem, egyedül a +50 xp hiánya bosszant legényeknél (van 1 csomó 4. skill végét járó legényem...ha mindezt prémiummal toltam volna végig...már 5. skill vége fele is járhatnék sztem), mert kreditem az van dögivel...most perpill 37 milla kreditem van, de volt mikor 55 milla felett voltam (szimultán húztam az ágakat, jól is játszottam és t8 és felett használtam csak fogyóeszközöket illetve felszereléseket is csak magas szintű tankokra raktam, 9-10-s tierre).
    Mondhatni igazi gyűjtögető vagyok, mert van még több mint fél milla free xp-m is...(asszem 535k :D). Veled ellentétben én használok goldot, mert kitermeli a játékstílusom, tudásom, illetve van "alap" amihez nyúlni tudok (az említett 37 milla kreditből 1 ideig lövöldözhetnék). Egyetlen megszorítás hogy 1 t10-s tankkal játszok, és azzal is keveset. Azért csak ennyivel mert míg t9-el kijövök normális játékstílusommal is pozitívba, addig t10-el már nehezen, vagy egyáltalán nem prémium nélkül. (ott csak úgy tudnék kijönni ha tényleg atom kockán nyomnám, és kevesebb élvezet, több focus lenne).
    Persze vannak t10 tankjaim amik csak a legénységükre várnak, e3, is-7, jpze100 és obj268. M48-t, leo-t stb1-t és t57-t is megfogom venni. Szóval fogok majd t10-el is játszani, főleg mivel van már 1 jó kredittermelő JT8.8-m.

És mindezt úgy hogy azért élvezem a játékot is, de azért bennem van a kompetitív dolog (cod4-ben lanokra jártam, és amúgy is nem e-pénisz lóbálás miatt, csak önigazolás miatt is hajtom magam, jobb érzés számomra ha lila vagyok, mert úgy érzem kihoztam magamból a megérdemelt szintet, mert képes vagyok rá).
    Utoljára szerkesztette: bornofakone, 2015.09.08. 14:31:28
  • yossarianHUN
    Nézd meg a missziók fülön a garázsban. Ha nem látod, akkor már valószínűleg teljesítetted. Én láttam amíg nem volt kész, aztán a csatavégi jelentésben mutatta mikor meglett, azóta én sem találom a misszióknál.

#361081: Nem birtoklom, de gyakorlatilag egy amcsi E 25, tier limit nélkül.
  • patchaou
    A küldetéseknél legörgetsz és ott lesz a zöld pipa.
  • Fecó0207
    Erre valaki ?:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Srácok, egy hülye kérdés. Ebben a rendfokozat gyűjtögetős akcióban, ha megcsináltam az elsőt (közlegény), akkor hol lehet megnézni, hogy teljesítve van? Lehet valahol látni ezt a tokent ?

• patchaou
    Sokfelé ezt úgy értik, hogy 3 gyereke van.
  • yossarianHUN
    Nem neked szól, az egyik régi (hálistennek már rég látott) fórumtrollunkra referáltam.
  • lacibacsi
    Igazad van. Azt a hülye inget nem kellett volna magamra vennem...

Ha a spoiler nekem szól, akkor:
    1. talán nem mondtam fél mondatonként négy orbitális baromságot
    2. nem oktattam ki senkit a játék hogyan s mikéntjéről
    3. valóban csak egy átlag alatti játékos vagyok, 10k csata csak 900 WN8-ra volt elég
  • ROMOTO
    3 családos? Poligámiáról van szó, vagy vagy együtt él három generáció a családból, és esetleg mindnek van családja? nem mindeggy
  • joe662
    Birtokol már valaki ilyen M56 Scorpion_t?
    Miféle szerkezet ez?
    Vélemény érdekelne
  • patchaou
    Sokszor azt kívánom, hogy bár ne nyúlnának már semmihez :) Nem tudom mikor volt olyan "patch" ami ne rontott volna el valamit.
  • yossarianHUN
    Mert bugos a térképválasztó rendszer. Beismerték hogy szar, de jó WG módi szerint kezdeni még nem tudtak vele semmit, és ahogy őket ismerem, pár hónapig még nem is fognak. Aztán megcsinálják, és közben bebugoltatják a játék egy másik részét, ami megint fél éves fejvakarásra ad majd okot.
  • yossarianHUN
    Az a baj, hogy magadra vettél valamit, amit nem kellett volna. Egyébként meg Borno nem mondott véleményt, csak osztályozta a játékosokat. Nem azt mondta, hogy "az ötvenes apukák szarok", hanem hogy "az ötvenes apukák inkább azok, akik miatt itt sírni szoktak". Az, hogy neked ez az előbbiként jött le, azt jelenti, hogy magadévá tetted az itt sírók nézeteit, amiről megint nem mi tehetünk. Ezt már én is leírtam párszor, hogy vannak akik sportként űzik a játékot, akikben akarva vagy akaratlanul megvan a teljesítménykényszer (bevallom, én is ilyen vagyok), és vannak, akikre ez nem igaz, csak lötyögnek napi egy-két órát a játékban, és közben jól érzik magukat, teljesítménytől függetlenül. Igen, nyilván ettől még én is anyázok csatában, ha egy gyengébb játékos miatt megy el a meccs, a gyengébb játékos meg anyázik, ha én kilövöm. Mindkettőnknek megvan a szórakozása, csak másképp és máshol találjuk meg. Akkor ki is a szar? Neki én, nekem ő. Ez meg persze így megint nem igaz, csak sarkítok, mert nyilván nem fogok elítélni vagy leszólni valakit azért, mert gyengébb a játékban, ahogy remélhetőleg ő sem fog leszólni vagy elítélni engem azért, mert én ügyesebb vagyok.

Már ha nem valami Mausbatte-ről van szó, aki bejön ide a vérvörös statjával, aztán kioktat mindenkit a játék hogyan s mikéntjéről, félmondatonként átlag négy orbitális baromságot elejtve:)
  • patchaou
    Fölösleges itt a koron rágódni. Ismerek pár gyereket akik játszanak, van amelyiknek sokszor meglepődöm az éleslátásán és taktikai érzékén míg a vele egykorú ifjonc meg csak kering és puffogtat... Ugyanez a helyzet a felnőttek között is, belőlük sokkal többet ismerek és foglalkozás alapján nem igazán lehet belőni azt, hogy a játékban mire képes. Ismerek pl. olyan katonát, aki sík hülye a játékhoz, -taktikai érzék nulla -a minimap csak összezavarja... mondjuk ha az fc mond valamit azt azonnal végrehajtja :) Viszont ismerek olyan gyári melóst aki megmondja a minimapról hogy mi fog történni az elkövetkezendő 3 percben. És még sorolhatnám a tapasztalataim :)
  • bornofakone
    Nem azt írtam h aki 40 éves az már béna és aki élvezi a játékot annak csak rossz statja lehet.
    Tudod kivétel erősíti a szabályt...:) De lehet 10 évest is felhozni aki 1500 eff-el és 2k+ wn8-al rohangál :D
  • lacibacsi
    Félre értesz! Pont azt mondom, hogy bár a szó jelentése eredendően származás alapján különböztet meg, te nem ezt teszed, hanem az életkor alapján sorolod őket csoportokba. De akkor javítom magam, hogy egyértelmű legyek. Az eredeti hozzászólásom erre cserélem:

"Talán ha egy picivel kevesebb arroganciával és negatív diszkriminációval fűszerezted volna a hozzászólásod, akkor még részben igazat is adtam volna neked."
  • Nirz
    Miért van az hogy egész nap 2-3 map ismétlődik?
  • yossarianHUN
    No de ezen logika alapján semmiről nem mondhatsz véleményt, mert minden vélemény valamely csoportra érvényesül. Amire te gondolsz, az az általánosítás, de átfogóan írni egy nagyobb, szociális témáról általánosítás nélkül gyakorlatilag lehetetlen. A pszichológia, a társadalomtudomány, a viselkedéstan mind mind az általánosításra épülnek. Persze mindig vannak kivételek, de ezt ő is leírta a hsz-e végén. A nagy egészet nézve viszont szerintem helytálló, amit írt.
  • bornofakone
    Sztem eléggé kifordítod a dolgokat, de lelked rajta :)

Viszont ez értelmezhetetlen számomra ("az én szememben egyfajta rasszizmus, ahol ugyan nem a származás, hanem a kor alapján sorol a posztoló rasszokba embereket és ruházza fel őket általános tulajdonságokkal").
    Nos nem értem a származás milyen módon jön be ebbe a kontextusba ? :D Lengyelek bénábbak lennének a magyaroknál? (ez már inkább rasszistább mint hogy azt írom hogy a 30+ felnőttek között is legalább akkora, vagy nagyobb a tomato-k aránya mint a gyerekeknél...:D)

Illetve sztem semmi köze nincs ahhoz hogy ki milyen jó játékos hogy honnan származik. Valahogy pedig differenciálnom kellett az embereket és alapvetően arról volt szó abban a hsz-ben amire reagáltam hogy a gyerekek bénábbak...:D (szval nem válaszolhattam 1 korilag meghatározott csoportra úgy hogy nem a gyerekek a bénák, hanem a zsidók...:D)
  • lacibacsi
    Te sem veszed olyan véresen komolyan a dolgokat, mintha az életed múlna rajta? Mi lesz így ezzel a játékkal?

Komolyra fordítva: én egy évvel ballagok mögötted és teljesen egyetértek veled. Teljesítmény kényszer? Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem nézem a WN8 alakulását. De azért stresszelni magam, hogy két hónap alatt csak hússzal emelkedett? Hát azt nem! Még mindig 50% alatt a WR? Jobb lesz az életem, ha 51% lesz? Napi egy óra szórakozás (hétvégén kicsit több). Ez a lényeg. Ha meg tényleg akkora noob vagyok, mint az alanti kolléga említette, akkor örüljön inkább. Ha egy csapatban vagyunk, akkor nem veszem el előle a sebzést/killt, ha meg ellenfelek vagyunk, akkor rajtam fényesítheti a csillogó e-péniszét...

Szerk:
    @ Gyuszópapa: +1
    Utoljára szerkesztette: lacibacsi, 2015.09.08. 13:48:57
  • Gyuszopapa
    44 vagyok 3 családos és mégis érdekel hogy ne alázzanak szarrá a játékban.Igaz én már régi motoros vagyok klánoztam a régi BF-ekben.
    Nincs prémfiókom és nem goldozom mert nem tehetem meg,minden szarral játszom,többnyire 75% legénységgel kezdek minden járművet kivétel ha van mit továbbvinnem.Minden tankot stock állapotából kell felhúznom,mivel alapfiókkal nem igazán gyülik az XP és Free XP és sokba kerül a járművek fenntartása.De azért 50 tank áll a garázsomban.
    Mégis 1150 körüli a WN8-am 8500 csatával és nem Hellcat-al,T18-al és egyéb OP tankokkal húztam fel ennyire.Sokan még azokkal sem képesek ennyire.
    Próbálok mindent megtenni hogy a maximálisat nyújtsam a csatákban a korlátozott lehetőségeimhez mérten.
    Járműveim nagy részében nincs is gold betöltve nehogy kísértésbe essek mert alapfiókkal lehúzhatnám gyorsan a rolót ezért nagyon kell ismernem a tankok gyenge pontjait illetve a pályákat.
    Higgyétek el nem könnyű.
  • lacibacsi
    O.K. Kicsit erőltetett a szó. De a játékosok kor szerinti megkülönböztetése [gyerekek] - [harminc év alattiak] - [harminc (netán ötven) felettiek] az én szememben egyfajta rasszizmus, ahol ugyan nem a származás, hanem a kor alapján sorol a posztoló rasszokba embereket és ruházza fel őket általános tulajdonságokkal.
  • Frankie69
    Azért ehhez a játékhoz nem kell agysebésznek lenni. 47évesen, munka, család és minden egyéb mellett is tudok viszonylag elfogadható szinten játszani úgy, hogy elsősorban szórakozás legyen és ne teljesítmény kényszer. Ez teljesen független az életkortól.
  • Gyuszopapa
    Utálok gépelni,meg sietek is ezért kimarad.
  • yossarianHUN
    Bökj már rá a rasszizmusra, mer esküszöm nem értem
  • lacibacsi
    Talán ha egy picivel kevesebb arroganciával és rasszizmussal fűszerezted volna a hozzászólásod, akkor még részben igazat is adtam volna neked. De így...
  • viper07
    +1 :)
  • viper07
    Nem kívánok kötekedni, de miért nem használsz vesszőket, amelyek a körmondataid tagolására lennének alkalmasak ? Nem a tartalommal - azzal ugyanis egyetértek -, hanem a tálalással van gondom :)