A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #360041 Jah kérem szépen, 2015-ben a több mag támogatás még rakéta tudománynak számít. Még régebben olvastam, hogy az oroszoknál, ahol a legnagyobb a játékos állomány, nagyon gyenge gépekkel játszanak. Erre hivatkoztak, hogy miért nincs prioritása a több mag támogatásnak. Meg persze teljesen át kéne írni a programot hozzá.
Tényleg csak találgatni tudok, mert semmiféle infóm nincs erről, de azért 2015-ben nehezen tudom elképzelni, hogy a játékosok döntő részének 1 magos processzora legyen, még ha oroszokról beszélünk is és tegyük fel igaz az állítás, hogy valamivel gyengébbek a konfigok, mint mondjuk az eu szerveren. A szokásos WoT szöveg, nehogy elveszítsék a vérszását, mint "játékost", aki feljön a 12-14 éves pentium 4 konfig csodájával, hogy aztán pixelesen játsszon a legalacsonyabb felbontásban. Laptopon próbáltam egyszer ilyent, hát basszus ez kb mint a 90-es évek közepén ami játékok voltak, olyan grafika. Rohadt pixeles minden és tényleg ocsmány, mint pl a régi wolfenstein, ilyesmire kell gondolni grafika témában.
Ránézésre a WoT amúgy kiválóan párhuzamosítható játék lenne, gondoljunk csak az ellenfelekre, tereptárgyakra, stb, ezt mind szét lehetne választani, mert jórészt független a mozgásuk a saját tanktól, sőt a szerver kiszámolja a fizikát hozzá, inkább csak a megjelenítéshez kell számolni. A víz, fák, füvek hullámzása szerintem szintén kliens oldali (vagy mondjam úgy, majdnem biztosan kliens feladat), ezeket simán rá lehetne rakni a 2. magra.
Tegnap este elővettem az is3-t, letoltam vele 3 csatát: 15-2,15-0 és 15-1. Nem értem ezt a játékot, de tényleg. Persze, jobb abban a csapatban lenni, amelyik legyalázza az ellenfelet, de valahol siralmas is ez az egész... Ilyen borzalmas játékos állomány mellett az MM-t nagyon sürgősen javítaniuk kellene és a tudás alapján jobban kiegyensúlyozni a kiválasztott 30 játékost.