418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bornofakone
    Az a baj, hogy mindenki a gyerekekre gondol miközben állítom a gyerekek 80%-a már ki van képezve (bele született a gamer korszakba) és legalább sárga szinten lófrálnak. (de biztos vannak jobb képességűek köztük).
    Viszont saját kézből tudom, hogy a főnököm 38 éves fia is wotozik pl. És csomó 30+-s arc flangál a játékban, de tudok 50 fölöttit is...szval ha belegondolok hogy az én 50-s környéki szüleim nem igazán gép zsenik (felhasználói szinten nyomják azokkal a progikkal amiket évek óta használnak, illetve ilyen klánháború és egyéb hülyeséggel elvannak), hát úgy mások 50+-s szülei se vágják ezeket a dolgokat annyira. Sztem amúgy is ők azok a kategória akik élvezik az egészet és kész....de nincs az a szokásos "skill" nekik. Bárki bármit mond, rengeteg dologra kell figyelni, és összpontosítani a játékban hogy valaki normális játékos legyen, figyelni a minimapot, ismerni a pályát, alkalmazkodni a csata kimeneteléhez, úgy helyezkedni ami jó a játékstílusomnak, és a tanknak a stílusához is, hogyan kell használni az adott tankot (pl. t29-el illik hull-down-t erőltetni, nem pedig nyílt mezőn szórakozok vele). Eddig ugye tudunk mozogni, felmérni a környezetünket és megfelelően reagálni a változásokra, legalábbis próbálunk. Mi van ha szembe jön valami? Azt tudni kell hogy milyen gyorsan töltünk, legalábbis figyelni, tisztában kell vele lenni, mekkora páncélt ütünk át, milyen lőszertípust használjunk, milyen fogyóeszközöket, egyáltalán használjunk-e? Milyen equipment-t rakjunk a tankra, egyáltalán tudjuk-e mi az, rakjunk-e rá?. Ha ott van előttünk az enemy milyen enemy az, milyen a páncélzata, képes vagyok-e átütni, ha igen, hol? Képes vagyok-e ne adj Isten 1 lövésnél többet is bele lőni, illetve megölni úgy hogy túléljem a dolgot...stb.

Na most sztem mindenki előtt ott a kép, hogy apuka hazamegy 8-12 óra munka után, megfáradva, eszik, elugrik a gyerekekért, ellenőrzi a házikat, vagy segít asszonykának, esetleg szerel/javít vmit, és végül fáradtan (fizikailag, szellemileg) neki ül 1 kicsit kikapcsolódni, szval wot. A legtöbb idősebb játékos nem úgy tekint a játékra mint a fiatalok, nem veszik olyan véresen komolyan a dolgokat, mintha az életük múlna rajta, kevésbé stat érzékenyek éppen ezért kevesebb a motiváció is, nem top1 playa-k akarnak lenni, nem igaán akarnak bizonyítani se, szimplán kikapcsolódni akarnak lenyomni 1-2 órácskát a kedvenc tankjukkal és kész. És persze ők lazán félbeszakítják a játékot ha szól az asszonyka, vagy a gyerekek esti mesét akarnak, esetleg a kutyák el kell vinni sétáltatni vagy csak a qrva wc ülőkét le kell hajtani mert rájuk lett szólva.

Szóval sztem legalább annyi, hanem több az idősebb korosztályban a tomato-k aránya mint a többiben. És azt sem szabad elfelejteni hogy van aki szimplán veleszületett módon béna a játékhoz, függetlenül a korától, lehet ő a való életben 1 programozó mérnök vagy csak 1 mester ember, pl. top1 hegesztő de attól még béna a wot-hoz akármit is csinál.
    De tuti hogy sok a kristóf és józsika szintű játékos is...akik lézeres távmérővel lánggal ölik meg a tankokat, és úgy tudnak káromkodni hogy ha lenne új része a Ford Fairlane-ben Nagy Feró helyett őket kérnék fel szinkronnak.
  • yossarianHUN
    Az a baj, hogy a nem fogyatékos szerveren két hetet kéne várni, mire összejön két csapatra való játékos
  • Gyuszopapa
    Most hogy már elkezdődött az iskola ez a sok szarhalom ki lehet mert ennyi marhát a szünet alatt nem láttam.Komolyan mondom ezek minimap nélkül játszanak vagy bekötött szemmel,bemegy a hátuk mögé 2 Batchat és ők továbbra is az ellenkező irányba néznek 10 tankot szedtek ki 2-en úgy hogy 1 lövést nem kaptak csak tőlem 3-at az egyik mikor felspottoltam őket és még oda is pittyegtem hogy jönnek de ezek mintha mi se történt volna.
    Igen csak kéne valami fogyatékos szerver ahol ezek külön eljátszadozhatnának egymással mert hogy ezek miért játszanak az csak a jó isten tudja.
  • Angelus1991ster
    Úgytudom az Orosz Föderációban jobb lett a színvonal.
  • András77
    Régebben az orosz szerverből jött a legnagyobb bevételük, most szerintem kérdéses, hogy az EU átvette-e a fő bevételi forrás pozíciót. Kíváncsi lennék rá. Lehet, hogy szergej ugyanannyi rubelt tud költeni a WoT-ra, mint régen, csak az árfolyam elszállt közben a WG pechjére.
  • Angelus1991ster
    Ez igaz. Rudy és Bromwell szintjükhöz képest erős, azért is érné meg.
  • András77
    Egy nyugati embernek sem zsebpénz 15e forintnak megfelelő EUR, csak sokan nem gondolnak bele, hogy megvehetné a tankot magát olcsóbban, de a WG ügyesen kitalálja, hogy honnan mennyi pénzt lehet lehúzni... Ha feltennéd a kérdést, hogy ilyen csomagot vagy inkább csak a tankot venné meg valaki, még a nyugatiak nagy része is a tankot kérné csak, szerintem.
  • Angelus1991ster
    Oroszoknál bezzeg a Gyűzelem tankjait megvehették normál áron. Akkor talán megtudtam volna venni. Mert prémiumnapok nem kellenek, mivel nem tudom kihasználni. Gold is van elegendő. 3-4 ezer forintot megértek volna. De így csak szemét húzás. Igaz egy angolnak , svájcinak és németnek egy fél vagy egész műszak alatt megvan az ára. De itt egynél több műszak az ára.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.09.08. 10:31:44
  • Plata
    Bővebben?Vagy raktál be képet csak nem látom?
    Én csak ennyit látok:
    KV2

Finish HIm!!!!!

Brutality!!
  • bekescsaba
    KV2

Finish HIm!!!!!

Brutality!!

• András77
    Ezek a bajnokok csomagjai nagyon idegesítőek. Ha az ember kicsit spécibb tankot akar, akkor fizessen jó sokat.
  • Fecó0207
    Srácok, egy hülye kérdés. Ebben a rendfokozat gyűjtögetős akcióban, ha megcsináltam az elsőt (közlegény), akkor hol lehet megnézni, hogy kész van? Lehet valahol látni ezt a "küldetés token:közlegény"-t ?
  • Faboo
    A tárasok imádni fogják. :)
  • Angelus1991ster
    Akkor mi legyen a másik tier 1-es csehszlovák harckocsi? Csak ezt találták. Egy újabb FT 17 klón mennyivel lenne jobb?
    Úgyis 5-6 db kattintás a tier 2-esig vezető út. Új játékosnak is pár csata kell az átlépéshez a tier 2-re. Régebben mintha több csata kellett volna a tier átlépésekhez.

15 ezer 700 forintért M56 Scorpion és 6550 gold+ 30nap prémium.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.09.08. 09:05:12
  • ratgab
    Ezért a lentebb leírt körért (1500 spot, 1 kill meg olyan 3-400 sebzés) kaptam prémmel 30 000-et, prém nélkül meg valami 22000 lett volna. Ebben a körben nem sérültem és nem használtam goldot sem, tehát javítás és lőszerfeltöltés jó ha volt egy 1000-es.

Dicker is jól tudja hozni a creditet, de nagyon kell bele egy jó legénység (nekem nem volt hozzá, mert a német td ágat még akkor nem húztam), így még néha szenvedős, de lassan-lassan egészen jó tank lesz belőle. Sebzése kiváló, csupán nagyon lassú így minél jobban le kell álcázni.
  • Master91
    oké, van még lejjebb
  • yossarianHUN

• András77
    A kreditet hogy termeli? A type62-vel jókat szórakozom, de a gyenge átütés azért gyakran zavaró, az arany lőszere meg HE, amivel szintén sok gond van, meg drága persze, a legfőbb bajom vele. A kreditet viszont egészen tűrhetően hozza a type62, ha nem durran el az agyam és nem viszem túlzásba az aranyozást.

Amin viszont meglepődtem, hogy a dicker max milyen piszok jól adja a kreditet. Nem gondoltam volna róla, most mentem 5-6 csatát vele és teljesen jó az a tank, sőt meglepően jó.
  • ratgab
    2. meccsen tier 9-esek közé keveredtem type 64-el. 1500 spot damage és megöltem egy 9-es jagdtiger-t....Ha sebzésben nem is lesz ott ez a tank azért killeket lehet ezzel majd szállítani.

Jóbarátok leszünk ezzel a kis mocsadékkal úgy érzem....:-D

Arty-k és TD-k réme lesz már most látom... :-)
    Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.09.07. 23:39:06
  • ratgab
    Én végül megvettem. Meg a tanács alapján még 6 nap prémiumot is ami elég lesz kihúzni a 6-os kínaiakat.
  • Toweliee
    Szerintem megéri.
  • yossarianHUN
    Valószínűleg goldozott. Hacsak nem kapp valami durva high rollt, az LFP-t se lőhetné át.
  • lexlutor
    ezt nekem is siekrult leszurnom. arra lettem volna kivancsi, h megeri-e az arat most leszallitva.
    mert gyanusan keveset latok igazabol belole.
  • técs
    Köszi mindkettőtöknek. Használok lövésnyom matrica modot, ha azt nézem a lövésnyom széle az UFP, a lyuk meg talán LFp, de holnap felrakom a screenshotot. Egyébként kb 10 fokkal be voltam döntve , de így is bemákolt az is3.
  • András77
    A type64-t nem ismerem, de type62-m van, hát az minden csak nem sebzés és frag bajnok tank. Szórakozni jó, de qrva gyenge az ágyúja tier7-be. A type64 nyers adatait elnézve az sem tudhat túl sokat arany lőszer nélkül. 128-as átütés, mondjuk ez tier6 (a type62-nek is hasonlóan acélos 145 penje van eggyel feljebb), de ami jobban zavar benne, a 0.4 pontosság (type62 0.37), de gyorsabban céloz be 2.1 vs 2.3, szóval nagyjából hasonló lehet a gyakorlatban, hiszen ezekkel mozgás közben kell sokat lőni, nincs idő mindig megvárni a becélzást. A látótáv megegyezik, 390m mindkettő, úgyhogy spotolni hasonlóan jól tud, gondolom.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.09.07. 22:52:26
  • Toweliee
    Olyan, mint amikor próbálod lecsapni a szúnyogot. Folyamatosan elkerüli a tenyered, közben meg halálra gyötör a szurkálásaival. Ha te vagy a szúnyog élvezed.
  • ROMOTO
    egyik

másik

mindössze egy hajszál választja el a két értéket
  • Angelus1991ster
    Hasonlóképp. Német rész sima ügy . Egy nap alatt 90k sebzés és 60 kill E-100-Tiger P- Ficker Max kombóval. De ennyit nem meg. Inkább egy kiseb tierest adnának pl. Pz 4 Hydro vagy Panzer B2 ( dejó is lenne). Bár én még a plusz slot-nak is örülnék.

WG tierlimitet elveszi a prémiumtankoktól. Az egyik legfontosabbat veszi el. Csak a +50% ami marad. Akkor miért érné megvenni.
  • yossarianHUN
    Akkor az alját találta el. Nincs külön sáv a két lemez találkozásakor, UFP van, meg LFP. Az UFP 300+ effektív, az LFP 200-220.
  • lexlutor
    type64rol mi a velemeny amugy?
  • técs
    Aki használ TankInspectort,megnézné nekem, hogy az e50m orr páncéljának, pont ott ahol az alsó meg a felső páncél találkozik, mennyi az eff vastagsága?
    Ma egy is3 2-ből 2x lőtt be ott autoiammel, 0 célzással. Le merem fogadni hogy elméletben ez autobounce, csak az RNG ránk osztotta megint a loser szerepét és ilyenkor természetesen a páncél sem működik.
  • yossarianHUN
    Ha a jelenleg, ideiglenesen kapott Domation-ös tankok legénységét átképzem, és beleteszem egy normál tankba, eltűnnek majd mikor eltűnnek a D.-ös tankok a garázsból?
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.09.07. 21:47:36
  • ratgab
    Igen azt néztem. Jó áron fut, meg a type 64 is, csak nem tudom mennyire lehet vele killt farmolni (kínai ágon a 4-es tanknál járok...free xp-ből meg tudom venni a 6-ost ha nagyon muszáj).
  • Kryon
    Japánoknál nincs 6-osom se, briteknél és franciáknál 1-1 7-es van, ráadásul franciáknál arty, amivel nem szeretek játszani, csak IM miatt van. A többi nemzetből is csak tier 8-ig vannak tankjaim. De akkor lehet, hogy teszek egy próbát.
    Utoljára szerkesztette: Kryon, 2015.09.07. 21:35:37
  • András77
    Érdemesebb 1 országra fókuszálni, mert utána ad 1 nap prémet. Most lehet venni nagyon olcsón 3 nap prémet, felhasználva a kapott 160 aranyat, szinte ajándék.
  • patchaou
    Ahogy magam ismerem a végén úgyis belehúzok és egy vödör kávéval 3-4nap alatt kihúzom az utolsó pillanatban :)
  • ratgab
    Hát én nem tartom magam valami jó játékosnak (wn8 valami 1300 3900 db csata után), de most állok orosz ágon 75 killel valami 60 000 damaggel, további ágakban átlag 40 killek és olyan 35-40000 damagek. Mindezt úgy, hogy 7. napján tartunk az eventnek (annyi, hogy kínai ágon még nullás vagyok, mert nincs 6-os tankom).

Ha átlagot nézünk akkor bőven meglesz a Wz111 október 1-ig...Olyan szept 20-ig szerintem megcsinálhatom ha ügyes vagyok. Napi 2-3 óra játékkal.

Killekre: Ha sikerül abszolválni egy combosabb kört (napokban volt egy 8 killes t29 köröm) akkor megy az. Én mindig akkor játszom a legjobban ha nem a killre megyek, hanem a jó szereplésre (sebzés, nem gyors elhalás, hanem rövid távú célok kitűzése és azok teljesítése). Viszont ha fáradt vagyok akkor annyira nem tud érdekelni a csata kimenetele akkor megette a fene az egészet úgyis elkapkodom a csatákat. Ilyenkor hagyni kell az egészet a fenébe.
  • yossarianHUN
    Hát a sebzést le kell zavarni minél hamarabb, aztán masszívan fraglopó köcsögösködni:)
  • lexlutor
    :DDDDDDDDDDD
  • patchaou
    A sebzés az nyúlfing, a killekkel már más a helyzet. Először Én is úgy gondoltam, hogy semmi lesz az a sebzés, aztán amikor az első 30k sebzés mellett volt 4 killem úgy döntöttem hogy beleszarok az egészbe.