A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bekescsaba #360020 Helyzetjelentés pár csatával később az object 260-ról.....
Azon már túl tettem magam, hogy mindenki lecsalóz, mert nekem van (99 %-ban magyarok), és replayt követelnek, mert ezt csak csalással lehet megcsinálni. Szóval replayt feltölteni, mert még a csata után is irogatnak az embernek. ( Hofi: Mindeféle bunkók. Hivatali bunkók, meg privát bunkók. Magyarországon az 1 főre jutó bunkók száma 2. )
Szóval ezt kell mondjam, hogy szemből minden tekintettben jobb az is 7.
Nagyon lapos a tank. Minden tank overmecseli a tornyát, ami rálát. És minden tank rálát. Ezzel nem lehet beállni egy törmelékhalom mögé, mint az is7-el, mert vége. Hiába rejted a hasát, szétlövik a tornyot. Ezt nem az is7-el kéne összevetni, hanem a Wz 111 1-4-el.
Ja és még valami. A torony az összes lepattanót levezeti a testre. Majd minden csatában van ilyen találatom. A lövegpajzsról a testbe csapódik, ha nem pont középen van a torony. De ez elhanyagolható,a torony tető, és a tank csekély magassága az, ami nem teszi OP-vá ezt a tankot.
A t57 az előző csatában 4-ből 4 szert lőtte meg a torony tetejét, 4 szer sebzett is. Annyira lapos, hogy amikor facehugolt egy is7, még a parancsnoki nyílását sem láttam, semmit nem tudtam lőni, így vége volt.
Nem rush tank, ez már biztos.
Ha csak egy kicsit is srégen állsz szembe valakivel, campó basszó (Is3 feeling), ammó, üzemanyagtartály, lövész sofőr, kábé ebbe a sorrendben.
Nem azt mondom, hogy szar, de túl van misztifikálva kicsit.