A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
R3nton #359895 WTE-vel a legnagyobb az átlagsebzésem, ezzel volt a maxom is, de az még 6os tárral (8500) körül. Mikor a 6k-t lőttem meg, akkor csináltam vele 7,6k-t himmelsdorfon. Meg mostanában csináltam 7200-t egyszer FV183Bvel. Én meg pont heavyvel meg lighttal végeztem már. Heavy a legegyszerűbb talán. Bár néha azért csodálkozok én is milyen küldiket csináltam meg velük :D Meg hogy a sebezz 4000-t heavykbe mennyivel egyszerűbb volt 50b-vel, minthogy sebezz 4000-t TD-kbe meddel...vagy nem tudom. A lighttal az a baj, hogy ki kell várni a mapokat és akkor se biztos, hogy szerencséd van. De egy jó körben viszonylag könnyen meg lehet csinálni. Hát bizniszelhetünk, ha úgy van. Igazából heavys küldikhez Maus, VK, és 50b kell. Én már azon is gondolkodtam, aki megcsinálja nekem annak veszek egy tier8as prém tankot, vagy segítek neki valami másik küldibe.