A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #359891 Játszottam egy ideig kikapcsolt chat-el, mondjuk a pittyegést akkor is látni a térképen, de aztán fejlődtem. Ha ez a játék nulla közeli szórakozást ad, akkor nulla időt is szánok rá. Nem akarok teljesen igazságtalan lenni a WoT-al, tehát ténylegesen nem nulla a játék élmény, úgyhogy időről időre előveszem, de komolyan már nem veszem ezt a játékot. Amilyen szintre lezüllött a játékos állomány, úgy is kell kezelni.
Az minden, csak nem szórakozás, hogy minden 15-20 csatából 1 ad valódi izgalmat, érdekes helyzetet, nem a szokásos lemming támadás, elhullás, meg az esztelen futkosás a pályán.
Van még pár tank, amit ki akarok próbálni, azért is lett volna jó a prém nap, mert kreditet termeltem volna, de de nem éri meg.
Tényleg, például redshire-n volt egy csatám most. A bélát toltam. Mondom elmegyek balra a nehéz tankos ütköző helyre, de kb fél úton jártam, amikor már 3 tank elpusztult ott, 2 arty által, 1 meg csak úgy, mert neki ki kellett állni. Kész. Átmentem a másik oldalra a házak közé, mert itt esélytelen volt tartani ezt az oldalt, de mire odaértem már csak 4 tank volt életben a csapatból. Kész. Körbevettek, vége a csatának. 4 perc alatt elhullott a csapatomból 11 tank.
Emlékszem még a régi redshire-re, ami igazi qrva nagy kemper pálya volt, de még a kempeléssel együtt is nagyon izgalmas menetek voltak. Nagyon ritka, szinte furcsa is lett volna, ilyen mennyiségű tank elpusztulása pillanatok alatt tier9-ben. Nem azt mondom, hogy soha nem volt ilyen, de annyira ritka lehetett, hogy én konkrétan nem emlékszem ilyenre a régi redshire-n.
Evvan, sajnos. Nem hiszem, hogy valaha is nekiállok komolyan kifejleszteni az engem még érdeklő tankokat. Játszogatok inkább csak, de ha már ilyen tard lemming roham stílus van, akkor előszedek olyan tankokat, mint a kv220, aztán lenyomom kétszer az R billentyűt és megállok az ellenfél bázisánál
A sok egységsugarúnak halvány f.ngja sincs, hogy hol kell lőni, sőt másik kv220 lecsalózott, mert a tornyán belőttem sima lőszerrel, ő meg arannyal pattogott rólam. Ha már ő, egy kv220 tulaj (hogy a csába szerezte a tankot, ha fogalma nincs a gyenge pontjáról, mert venni tudtommal már nem lehet, szóval nem most kezdhetett játszani) sem tudja, hogy hol kell lőni, akkor a többinek meg tényleg halvány f.ngja sincs róla.
Tényleg az van, hogy pár éve még jó szívvel és nyugodt lelkiismerettel tudtam ajánlani ezt a játékot az ismerőseimnek, mert szórakoztató és érdekes. Most is jó a játék, de túl sok benne az idegesítő faktor, tehát csak annak jó, aki nem tudja komolyan venni (van ilyen ember, aki szereti ha szétlövik, szereti ha az alkalmi társai síkidióták?). Játszogatni jó, de inkább csak akkor, ha valami értelmes küldetést találnak ki, ennyi...