banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bornofakone
    Melyik TD-vel volt a legnagyobb sebzésed, és melyikkel éred el leggyakrabban azt, vagy ahhoz közeli értéket?
    Csak mert sztem 1 full gold-s WTE100-al össze lehet hozni, sztem 20 csatán belül én össze tudnám hozni :) (már azon is gondolkoztam besegítek neked, mert eskü csak kíváncsiságként is ha csak td-zek és csak a mission-re megyek...mennyi idő alatt lenne meg :D t95-el és más td-kel is hoztam már össze 8k feletti dmg-t, tehát annyira csak nem lehet vészes).
    Bár kinek a pap, kinek a papné...a td-s küldikkel soha nem volt gondom, a heavy és light küldetésekkel szívok mostanság, meg bakker nem hiába vagy te már obj260-s küldik végénél...én meg csak t55a-nál :D
    Lehet te is most abban a szerencsétlen helyzetben vagy h a világért se jön le a megfelelő map/mm/RNG kombó a küldetéshez, és ha mégis, már túlságosan rá vagy görcsölve. Mondjuk személy szerint nekem a med-15 sokkal nehezebb lenne, mint a 8k dmg td-vel.