banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    A hétvégi akció miatt gondoltam, hogy gurulok pár kört, mert az 1 nap prém jól jött volna, de feladom. Van kb 15-16 győzelmem német-orosz vegyesen, ahol befértem a top 10-be, de ilyen brutális számú gyenge :) (pc módon kifejezve a retardált idiótát) játékos teljesen elveszi az ember kedvét. 50 győzelem ilyen közegben? Na neeem, 1 nap prém meg a pár prémium fogyóeszköz messze nem ér ennyit.

Ráadásul ezek a "gyenge" játékosok már egy új generáció lesz, mert korábban legalább nem volt ekkora pofájuk. Kivételek mindig vannak és voltak is a sok millió játékosból nyilván, de én ilyenre korábbról nem emlékszem, hogy állandóan riportolni akar a bolond idiótája, ha nem rohanok meghalni, spotolni, neki segíteni, értelmetlenül foglalni vagy éppen hogy értelmesen foglalni (miközben ő meg akar egyedül ölni egy csomó ellenfelet és kell neki idő, na b.ssz). A lényeg, ha túlélem őt, akkor mindenbe beleköt és riportolással fenyeget, talán meg is teszi, de azt soha nem fogom megtudni.

Tényleg azt gondoltam, hogy 3 nap alatt viszonylag simán megcsinálom a 2x25 győzelmet, de neeem, ez most közel sem szórakoztató. Van pár tankom, amivel szétb.szom a sok idióta száját, pl kv220, azzal most is öröm menni és aprítani, de a többi inkább marad a garázsban.

Könnyű tankkal például az egyetlen elfogadott viselkedés forma az, ha előre rohanok, spotolok, ő lö párat, alig sebez, én elpusztulok, de mekkora játék volt. Ha nem rohanok vele előre, várom a megnyíló folyosót, kicsit taktikázom, oldalt váltok stb, azonnal pittyegnek nekem a térképen, megy az ugatás, meg a fenyegetőzés. Az alap dolgokat nem írom, mikor két szempillantás alatt at egyik csapat fele-harmada elpusztul a hősies rohamban és akkor lehet a túlerő ellen valamit összehozni, nem túl szórakoztató egyik oldalnak sem.

Az rendben van, hogy minden játék változik, ahogy változik a játékos állomány, de a wot észrevehetően lejtőre került az irgalmatlan sok idióta miatt. Azt hiszem tartok megint egy kisebb szünetet, talán majd ősszel értelmesebb lesz a felhozatal kicsit.