banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Prokhorovka se túl jó most már. Az oldalsó spot bokrot már mindenki ismeri, de a fő probléma, hogy túl "óvatosak" a játékosok és hiába spotolom az ellent, nem tudják lőni, mert messze vannak, nem látják. Bár nem szeretjük őket, de ha sok arty van, akkor talán működik, azok tudják lőni az ellent, ha nem teljesen bénák persze.

Nem is megyek most már a spot bokorba (csak később esetleg ha ritkul az ellenfél) inkább az út oldalán levő bokorsort próbálom kihasználni. Nekem is az a gondom, hogy volt már több nagy spotos köröm, de most, mikor kéne először az lt14-hez meg majd az lt15-höz ritkán kapok jó pályát. A két klasszikus mellett redshire jöhet szóba, de ott már körülményesebb.

Az LT15-t emiatt inkább sebzéssel megtámogatott spottal szeretném majd teljesíteni. Egy bulldog vagy "aranyos" amx1390 elég nagy sebzést ki tud osztani és akkor kell mellé még spot is.

A másik dolog, hogy okés, prokhorovka, de 3-4 másik könnyű tank szokott lenni, úgyhogy jól spotolni akkor lehet, ha ezek hamar elhullanak vagy ostobák. Érdekes egyébként a type62 esetében figyeltem meg, hogy már többször berakott úgy, hogy én voltam az egyedüli könnyű tank a 30-ból. Más könnyű tankkal én ezt nem tapasztaltam még, azért tűnt fel, de a type62 esetében már legalább 5x volt ilyen. Ez az MM tényleg nagyon furcsán tud viselkedni, bármennyire is állítják, hogy nincsenek benne rejtett, de legalábbis nem ismert algoritmusok vagy csak valami mellékhatása valaminek...