A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #359856 Mit fogsz csinálni a wz120-nál ami az egyik (ha nem a leginkább) olyan tank, ami rengeteg szabad xp-t tud benyelni? Főleg akkor, ha nincs mind a 2 másik ág kifejlesztve előbb. Én le is álltam a t34-2-nél és előbb legyen meg a 113 meg a könnyű ágat is csinálgatom, de a nehéz ágról több modult kap.
Az az igazság, hogy ez a szabad xp buli az ökoszisztéma része. A játék maga tényleg ingyenes és elméletben lehet vele ingyen játszani, de a gyakorlatban szerintem mindenki bedob valamennyi kp-t, mert vannak benne nehézségek máskülönben.
Ha nem akar valaki stock tankkal sz.vni, akkor vehet esetleg egy használható prémtankot, amin összegyűjti az xp-t és arany ellenében konvertálja. Nem mellesleg az xp gyűjtés közben kreditet is gyűjt, ami a másik sz.patás a játékban.
Egyébként jogos amit mondasz, stock tankkal menni nagyon sz.r érzés, de lehet tenni ellene. Igaz, ez nincs ingyen, de evvan. Megértem, aki semmit nem tud rá költeni, mert én is voltam ilyen helyzetben, meg a mostani 2-3 havonta ráköltött 1000-1500 arany nem sok, de már ennyi is jelentősen sokat segít nekem. Pl. legénységi skillek átképzése, mert ott valami brutális mértékű xp-t el lehet bukni egy 3-4 skilles legény esetében. A nagyon kamo érzékeny és nekem kedves tankjaimra tettem örök álcát és azt sem kell kreditben kitermelnem stb. xp-t ritkán konvertálok, de volt már arra is példa és sokat segít.