A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Pares #359780 Annál több XP :D Jó, bevallom, rohadtul szenvedtem vele az elején, mert tényleg elég sokat van 8-9-ben, meg gyakorlatilag semmilyen ágyúkitéríthetőség sincs, amit szintén meg kell szokni, de amióta jók lettek a legények benne és én is kitapasztaltam, a kedvenc tankom lett... még az E25-nél is szívesebben játszok vele... sőt, ha véletlenül elindítom a WoT-ot, akkor 90%, hogy csak a SU-val fogok játszani, mert eszméletlen az a DPM és alfa sebzés. Nyilván a keményebb nyolcasok és kilencesek ellen sunyi taktikát kell választani, de nagyon mozgékony, úgy hogy nem probléma megkerülni és oldalba vagy hátba támadni az ellenséget, ha a feltételek adottak. Kár hogy a csaták döntő többsége még az előtt eldől a sok retardált miatt, mielőtt taktikázni lehetne...