banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• técs
    Tudod az artysok többsége egy degenerált barom az életben is, azért játszanak ezzel az osztállyal orrba-szájba és azért viselkednek úgy ahogy. Múltkor Prokhorovkán 3-3 arty mindkét oldalon , én egy 80% crew KV1-el voltam. Ott állt leghátul a pz38a scoutunk, de engem kezdtek el baszogatni, hogy menjek és spotoljak nekik a kb 260m-es látótávval rendelkező tankommal. Mikor elakartam magyarázni, hogy a KV1 nem igazán alkalmas spotolni még fullos legénységgel sem, meg van egy spoterünk, aki semmit nem csinál, akkor szépen kilőttek, amibe beszállt egy nashorn is. A rohadt degenerált artys társadalom kivétel nélkül azt gondolja, hogy neked meg KELL halnod érte, ha pedig rámennek az ellenséges scoutok akkor neked kötelességed megmenteni őket és szintén csak meghalni ha a helyzet úgy kívánja, mert a játék elsődleges célja, hogy ők 0 rizikó mellett minél több játékosnak basszák el a játékát. Gyűlölöm ezeket a rohadt tetveket és igyekszem ott megkeseríteni az életüket ahol tudom, teljesen mindegy hogy ellenség vagy csapattárs a görény.