A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bornofakone #359657 Rohadt nagy RNG kell a küldetések nagy részéhez...nem skill sajnos sztem. (Ha az kellene egy csomó 2k+ wn8-l rendelkező emberke már obj260-al rohangálna.
Mert pl. lehetek én über atom király spotter, ha senki nem lövi a spotjaim...mert a csapat növény. Vagy ott van a qrva gyújtogatós küldetés....ahhoz is csak szerencse kell, és még 1 csomóhoz csak RNG help kell.
Én most a qrva modul/crew hit-es küldetéssel szívok (nevetséges h ilyen alap nem megy)....nem hiszem h ahhoz is skill kellene..hiszen amint megnyomom a button-t, onnantól jön a rulett. Hiába célzok a seggére pl. 1 adott tanknak (kv-k), hátha fuel v engine és akkor vmelyik a kettő közül kigyullad és az még több belső modult visz el, RNG adja be h lesz-e vmi belőle v sem. A másik meg, hogy csomószor megcsináltam már az adott küldetést...de persze olyankor mikor másik küldetés volt bent, és azt kellett csinálnom.
Kedvencem: cromwell-el, 3 tankot gyújtottam ki, mind3 nagyobb szintű tőlem (kv-3, t32, brit t8 heavy), mind3-t meg is öltem, emellett még kilőttem 2 td-t és túléltem a csatát, nyertünk, és a td-k is t7-s tankok voltak, 2200 dmg-t kapartam össze. Mindezt 1 csata alatt. Sztem 2-3 küldetés kijött volna ebből az 1 csatából. Erre qrva light vadászos küldi volt aktív...pfff.
Hiányzik az mint pl. 1-s ostoba fps játékoknál h tök mind1 mikor, a lényeg az adott class, és csináljam meg a feltételeket....ha 1 csatában 8 feltételnek felelnék meg, akkor annyit ad be. (pl. cod4-ben anno a pub-s perk-s, 55-s szintig fejlődős szarságoknál a challengek).
Másik a map rotation....bent van h 5k-t spottoljak (t55a-nál, 14-s light küldi asszem), még társak spotjai is összeadódnak...ahh mondom easy...egyszerűen társakkal se megy, mert ensk, kharkov, himmels jó kis zárt mapok....t28htc-nál volt h 300 csatát mentem mire sikerült (hála Maala-nak és Gab3ee-nak) megcsinálni a küldetést (mert hoztak WTE100-t és t92-t). De nem rakott volna be a világért se jól spottolható nyílt mapokra...(2x rakott be, 1x társak nem lőttek össze csak 3k-t, máskor pedig blindshotot kaptam artytól proho-n e1-ben.).
Sztem a skill mint a mission-höz szükséges dolog az kb. 40%, a többi meg RNG (csapatösszetétel, csillagok állása, horoszkóp és egyéb változók)