banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bekescsaba
    Igen, én szeretem. S hogy miért istenítem az M44-et?

1, Iszonyatos rofja van. 18 sec körül lövi a 240-es penes 700-as sebzésű lövedékeket. Ha csak 50 %-os találati arányt is veszel alapul, minél többször lősz, annál többször találsz.

2., A nehéznek mondott artys küldetések zöme xp-re megy, s mivel ez "csak" tier 6-os, és 240-es heattel beüti az E75 frontját lazán (ugye ami tankok felé döntött, az nekünk "patkányoknak" pont merőleges), így szinte termeli az XP-t.

2. A szintjéhez képest brutális alfa. Tier 6-ban szinte minden egy lövés kis mákkal. Tier 8-ban is kettő lövés egy tank. Az amerikai nehéz T osztályt szinte mániákusan ammoreckeli ez az arty. Jó ez csak szubjektív.

3, Egyike azon kevés artyknak, akik minuszba is le tudják engedni a csövüket, így közelharcban sincsen óriási hátrányban.

4., Nem pontos. De ívelten lő, nem annyira mint az angol FV ág, de sok olyan helyre be tud lőni, ahova sok más arty nem. Lassú a lövedéke, meg kell tanulni a tank elé lőni. Az SPG 15-höz 3000 damage-ot ír. Ezt ez az arty 5 lövésből megcsinálja, ehhez kell neki 90 másodperc. Tizes artykkal is nehéz lenne ezt megcsinálni. A legjobban tier 7-ben érzi magát, a Tigris, Panther, a medek zöme teljesen védtelen ellenne. S valljuk be, tier 6-ban könnyebb boldogulni, (gyengébb játékos állomány) több az álló, campelő tank, akik egy helyben állva várják ki a töltési időt.

Van, hogy engem is szopat, de ezzel ne foglalkozz. Ha 40 %-os találati arányt veszünk, amiből 20 százalék átüt, és ezzel az artyval átlagosan tudsz lőni 12-őt, akkor az 3 sebző lövés, ami 2100 sebzés. Tier 6-ban!!!! Ha szeret az RNG s egy kicsit feljebb tolja a %-ot, már ott is van a 3000.

12 lövés kicsit több mint 3 és fél perc ennél az artynál. Ez az erénye. Ha hibázol is, hamar javíthatsz újra. A GW Panther mennyi idő alatt tölt? Talán 36, 37 mp? 1 : 2

Hosszú távon le fogja győzni a pontosságot a DPM.

Ha igény, írhatok pár szót az artyzás rejtelmeiről, bár tudom, hogy a legkönnyebben játszható tank ág, ezért is ignorálja mindenki az artys missziókat,,,,, :-)

Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2015.08.17. 15:14:37