A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #359583 Én személy szerint többnyire az agyfaszt kapom tőle. Nem mondom, lehet vele fun köröket menni, de többnyire csak az idegbaj van vele. A múltkor az tette be az ajtót, mikor Himmelsen az egyik utcán a Mausunkat egy E-100 és egy E-50 szadizták párban, én megkerültem őket, a seggükbe kerültem, és miután rájuk lőttem, a lövedék elszállt a két ellenséges tank közötti 10 centis résen, és megölte a Maust. Öt perccel később facehugban ellőtt az E-50 fölött. Következő csatában Mines-on a dombról rálőttem egy E-100 tornyának a tetőpáncéljára, és 300-at sebeztem. Túl lutri nekem ez a tank, a Bulldog sokkal kezelhetőbb jószág. Arról nem is beszélve, hogy az álcája egy fos, mindenki mindenhonnan előbb lát meg, mint én őt.