A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bekescsaba #359500 VÉGRE!!!!!!
Ezzel jobban szenvedtem, mint a kigyújtóssal.
Már csak két küldi, és Object van.....
Csak úgy zárójelben. 46 000 csatát játszottam le 17 és 19 közötti FPS-el. Végre tudtam gépet cserélni, és most van úgy 60-70. Hihetelen, mennyivel könnyebb így játszani. Most már nem kell megállni minden lövés előtt, hogy célozzak, dogfihtnál nem fagy le a kép, sarokharcnál végre le tudom reagálnia riszálást (remélem érhető, mire gondolok)
2 napja van meg az új gép, azóta csak 50B-t nyúzom, azóta (lehet csak szerencse), 3800 átlagsebzést mentem vele, és két nap alatt 4 pontot nőtt a win8-am.
Tudom, lila sosem leszek, max 30 000 csata után, de nem hiszem, hogy lesz még annyi potenciál a játékban.
Na elég az ömlengésből ( de mással nem tudom ezt megosztani, csak veletek), s íme egy kép a dicsőségfalra.
ui: Köszi Renton, így a kérésem tárgytalan.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!