A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bekescsaba #359428 Hihetetlen ez a tier 10....
Szinte ugyanaz a forgatókönyv....
Egy oldalon megindul egy med rush, 3 perc alatt ledarálnak mindent, míg én a heavy tankommal éppen csak beérek a városba.
Sebezni is csak azért tudok, mert nem foglalnak, hanem visszajönnek levadászni minket.
Szerintem nem az arty az igazi gond, hanem az, hogy tier tizben a tankok 65-70 % med és light, igazából ezek teljesítménye dönti el a csatákat. Az a 2-3 heavy, ami van csatánként, lehet, hogy még lőni sem tudnak. MIndenki más csak statiszta a medek mellé.
Iszonyatos DPM, jó mozgás, camo, nincsen távolsági Ap átütés vesztés, extrém átütési értékek goldal....
Én meg szopok, hogy meglegyen az a kiba,,ott heavys küldetés. HT7. Nincsen időm sebezni egyszerűen 4000-et, mert vagy nem jön velem szemben senki, vagy elsöpörnek. Szóval megint 5-7 percig tart egy csata tier 10 ben.
HA mondjuk 10 csatánként összejön, akkor meg nem tudok foglalni, vagy ha mégis, a rohadék csapatársak a kifejezett kérésem ellenére is levadásszák az uccsó tankot az ellennél.
ÉN ebbe a küldibe fogok beleöszülni, Pedig ha meglenne, már csak a MT15, és a HT15 lenne hátra.