A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #359398 Az FV tornya nem gány, egyedül az ágyú körüli tenyérnyi részen lehet megbízhatóan sebezni. A nyaka majdnem 200 mili, ami az ágyútól távolodva a szög miatt exponenciálisan növekszik, az ágyú fölötti ferde rész meg nagyon csalogató célpont, ezért mindenki azt lövi, de az elmebeteg döntöttsége miatt szinte mindent pattint. A legkönnyebb átütni az ágyú melletti jobb és bal szélen, de oda pont nem szokott lőni senki, mert elég meredeken döntött rész (csak papírvékony), és nehéz eltalálni. Az Action X tornyának ugyanilyen a kialakítása, csak tudtommal vastagabb.
Ehhez képest a Patton tornya egy kalap szamóca, nagy mázlival időnként pattan róla egy-egy autobounce szöges lövés, meg olykor-olykor benyeli a lövegpajzsa néhány gyengébb (főleg light) ágyú lövését, de ennyi, és akkor még a tumort a tetején nem is említem. Arról nem is beszélve, hogy a legutóbbi peccsben tovább gyengítették a tornyát, cserébe a teste buffolásáért, ami remek, csak épp így is ott hugyozza át mindenki, ahol nem szégyelli.
Én szeretem a Pattont, kedvenc T10 medem, az E 50M elég mehh volt utána, a T-62-t meg az STB-t meg kifejezetten utáltam, de a jelenlegi formájában, ha nem buffolják, nem hiszem hogy ellenfél lesz az Action X-nek.