banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    Ez kb. egy az egyben az, amit mondtam (a legtöbb csak free dmg lesz). T6, de legfőképpen 9-nél másabb a helyzet. Alacsony és azonos tier ellen túl OP lesz, magasabb tierben viszont már a useless szintjét súrolja, egyedül a gun menti meg őket, ezt is írtam. T10 meg hulladék lesz úgy ahogy most van.

Mikor olvastam ezt a kis szösszenetet az ötlött fel bennem, h ezeket a japó heavyket nem véletlenül akarják így berakni. Sokan fogják őket húzni pl. a kilences miatt, de nehéz lesz velük játszani (Vér Pistiéknek), ergo lassabb a fejlődés, többen vesznek prémet. Plusz a T6 vagy a T9-nek legfőképpen (de mondhatnánk a többit is) csak golddal lesz átlőhető a frontjuk (Sőt a seggük is!? Így csak oldalról lehet majd ellenük hatékonyan küzdeni.) alacsonyabb vagy azonos tierűeknek, mivel nincs rajtuk weak spot. Eddig ha jött egy jobban páncélozottabb tank a játékba, nem volt még erre precedens, h ne lett volna azért 1 vagy 2 legalább egy kicsi weak spot rajta. Ez is eljött. Mi következik ebből? Ugyanaz, mint az előbb. Olyan is goldot fog tölteni ellenük, aki eddig nem nagyon használt, mert mondjuk nem volt rá keret. Vesz egy kis prémet vagy prém tankot és tessék ott a bevétel WGéknek;)