banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• SzocsA
    artyt, megcsináltam, kitüntetéssel. kemény 4 XPvel lettem első meg topsebző. xd
    MT 15 is majdnem megvolt tegnap mines pályán, bázisfoglalásos csata volt. mi voltunk a városhoz közeli oldalon, nem volt arty sem meed aki felment volna középre, sok td volt akik előrementek foglalni középről szépen megszedtem őket. 3200 at lőttem csak. két td wt maradt meg még 1-2 tank az egyik wt bejött középre. fel akart jönni az egyik meddel. előrébb jött picit és egyből kapott egy nagyot csak 100 hpja maradt. innentől meg már elbasztam, elkapkodtam. a másik ment foglalni a bázis felé de eltűnt, gondoltam lemegyek a hegyről, mögé megyek, leestem, 200 hp mínusz, de nem volt sehol, elmegyek a házakhoz, majd a kezdőjük felé, aztán akkor felderítettek, csak akkor láttam meg a buzit mikor rám lőtt, ott lent középen a hegy alatt......

Nazarov77

mi a baj a 215el? is3 nak 225 van meg a tigris II nek is, a többinek is6 175 meg a wzknek is. a 110nek van 215, szerintem nem rossz az.
    25tel megy sima terepen, kár, hogy nem ment fel vele a hegyre. ott menne 7el? maus meg e100 között van.