A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
R3nton #359223 Köszi! Hát ja összejött a kör, beálltam a spotbokorba, de szerencsém is volt t49 nem lehetett enemynél túl jól felszerelve, mondjuk ennek ellenére, majdnem otthagytam a fogam, mikor túl korán akartam előrébb menni, pedig tudtam, hogy ott van valahol előttem a bokorban, de aztán csak meglett :D
Hát én is az FV-t érzem a legesélyesebbnek. Hát volt abban a körben olyan is amit mellé lőttem meg, amit nem adott be, és kis HP-s is. Egyébként 6-6 a lőszer van benne ebből és abból is. Staggel volt olyan köröm, hogy 3 lövésből lőttem vagy 4500-t csak utána már nem volt lövésem...Mondjuk egy szerencsés malinovka WTe-100 is jó lehetne.
Ezekre a lassú páncélosokra azért gondoltam, mert láttam pár kört youtubon, ahol epic módon lehozták túlerővel szemben. Pl t110e3al sebzett 10k felett ruinberggen. Az FV rohadt drága cucc ám :D