banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• davidbog
    Grat az LT-15-höz. Szép kör lehetett. Kinek mi a nehéz, szerintem a light-osak a legnehezebbek, kell hozzá jó pálya, kevés baráti könnyű tank, olyan csapat ami lövi a spotot, olyan ellenséges csapat ami hagyja magát spottolni és lövetni. Ezekhez a feltételekhez képest a heavy vagy medium küldetések röhejesen könnyűek nekem. Számomra már a T28 HTC light küldetései is kiborítóak voltak.

TD-15? Hát Jagdpanzer E-100. Hát nem tudom emlékszel-e rá de valaki azt írta, hogy a legnagyobb noob TD, csak be kell tölteni a 420 mm-es HEAT-ot és kattingatni kell és minden kattintásra +1000 sebzés. xD
    Na jó, szarkazmus OFF, de ezt nem lehetett kihagyni. :D
    A Jagdpanzer E-100 és a T110E3 szerintem túl lassú. Az Object 263/268 a lövegkitéríthetőség miatt sok pályán macerásan használható, ezért nehezebben lehet velük ekkora sebzést összehozni. A kicsi DPM miatt a Foch F155 eleve nem. Úgyhogy nálam ezek maradtak: FV215b (183), T110E4, esetleg Stage II vagy WT-E100. Én FV215b-t erőltetném szakaszban, lehetőleg két E-100 vagy két Maus társaságában mert jól bírják a lövést és sok a HP-jukkal tudnak fedezni, és természetesen olyan játékosokkal akik tudják, hogy azért vannak hogy nekem dolgozzanak.

Azt írtad, hogy FV215b-vel volt már olyan csatád hogy az összes lőszert ellőtted és csak 7000 valamennyi lett. Ez olyan 600-650 dmg/lövedék, ez röhejesen kicsi. Ezt hogy? Csak HESH-t lőttél? Vagy kénytelen volták sok kis HP-s tankra is rálőni?
    Utoljára szerkesztette: davidbog, 2015.08.11. 00:53:16