A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bornofakone #359161 Most komolyba nem értem ezt a kérdést, tényleg annyira fontos lenne számodra az az antenna, h mozogjon? :D
Amúgy a hülye fizika helyett, vagy a qrva hd tankok helyett (ergo a tök felesleges külső szarságok helyett) játékoptimalizációba ölhetnék a "drága" idejüket és energiájukat. Fejleszthetnék a mapokat, ne csőpályák legyenek, ne csak qrva buckás, (de artynak kedvező) mapokat dobjanak ki, amelyeket aztán hamar vissza is vonnak. Kiélhetnék a kreativitásukat jobb mapokban is, több téli és városi map is kellene, jöhetne pár olyan map is ahol a light-ok az igazi feladatukat tudnák végezni (aktív/passzív scout), arty rebalance. Valami kis kreativitást a tankok balanszolásába is belevihetnének, pl. nem csak állandóan autoloader és op szarokban és klónokban kellene gondolkodni és megfelelő tulajdonságokkal felruházhatnának párat...
"Well-known/common bugs" javításai, hosszú ideje terítéken van ghost shell témája is, de amúgy jobb szerverparkba is ölhetnék a pénzüket, vagy a report system-t átdolgozhatnák...stb.
És igen, majd ha "motorikusan" normálisan futna a játék, optimalizáltan és tényleg a legnagyobb gond a külsőség lenne...nos akkor én is örülnék a havok és egyéb baromságnak, hd-s csecse dolgoknak meg a mozgó antennának!!!!. Talán még csicsergő kanárikat is rakhatnának be :)