418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
vat69 #360182 vat69_HUN
Köszi szépen! Ha van kedved akkor majd párat mehetünk valamikor! -
vat69 #360181 Hát ez az nekem meg még csak tier 4-5 van sajna! Vagy két hete wotozok kb -
kisbesi #360180 Ha leírod a játékbeli nevedet, akkor felveszlek, aztán ha úgy van, akkor mehetünk párat, úgyis elkezdtem pár új ágat, szóval alacsonyabb tierben is megyek. Én is bent vagyok HOAX-ban, szóval ez is stimmel. -
Kronos79 #360179 Ez a klán akkor lett létrehozva, amikor volt egy olyan küldetés, hogy legyél klánban. Tehát ez egy fun klán. Így elvárás nem nagyon van csak találnod kell megfelelő társakat. Értem ez alatt, hogy sokan az alacsony szinteken nem szeretnek játszani. -
Lucifer001 #360178 Szia
Az elvárások a következők :
" Válassz a következő témalehetőségek közül "
-
vat69 #360177 Aha köszi szépen! Még annyi hogy mik szoktak lenni az elvárások mert addig nem is nézegetem a dolgot ha nagyon kevés lennék hozzá -
#360176 Ahhoz a legtöbb tankban egy slottal több kellene :) Van amin hasznosabb a töltésgyorsító, vagy a távcső. Persze azt is szoktam mondani amikor kérdeznek, hogy mindenkinek magának kell tudni, hogy a saját stílusához mi passzol a legjobban :) Viszont ha a kérdés kizárólag a célzásgyorsítóra és a stabilizátorra vonatkozik, akkor egyértelműen a stabilizátor a válaszom. -
yossarianHUN #360175 A HOAX-ba mindig van felvétel, az kvázi egy SG-s klán, amiben a helyi arcok nagy része bent van. Ha Toweliee, vagy más, meghívójoggal rendelkező egyén (aki megint nem tudom hogy ki) erre jár, támadd le. -
#360174 Én meg azt mondom amire lehet mind a kettőt:)
töltésgyorsítón kívükl a többi úgyis nagy átlagba pazarlás és haszontalan. -
#360173 Mióta van vert stab és célzásgyorsító azóta lehet tudni hogy az előbbi effektívebb, még álló helyzetben is, hamarabb szűkül rá ha kisseb célkörről indul a szűkülés vert stabbal, mint ha a nagy körröl szűkül célzásgyorsító rásegítéssel. Nálam is alap hogy vert stab-ot rakok mindenre amire lehet. -
vat69 #360172 Hali! Lenne egy kérdésem skacok. Tudjátok én még nemrég wotozok, nincs is sok csatám de hamarosan szeretnék úgymond tartozni valahová mert szakaszban sokkal jobb játszani mint egyedül! Szóval tisztában vagyok vele hogy még kevés a csatám ehhez meg csak tier 5-nél járok de tudnátok segíteni mit csináljak? Közeli ismerőseim közül csak egy ember van aki komoly játékos ( Super unicum) de ő meg kiment külföldre dolgozni! úgyhogy kilőve! Csak néha van ideje sajna játszani. Van pár ember még aki játszik de az az igazság hogy elég gyenge játékosok és hát úgy vagyok vele hogy jó volna tanulni meg fejlődni. Köszi! Tud valaki segíteni vagy ötletet adni??
Utoljára szerkesztette: vat69, 2015.08.27. 15:03:59 -
#360171 Pont ezért mondom mindig amikor megkérdezik, hogy mit rakjanak a tankra, stabilizátort, vagy célzásgyorsítót, hogy amire lehet stabilizátort arra azt. 50-100 esetében használtam mindkettőt, mert ugye arra töltésgyorsítót nem lehet rakni :) -
lexlutor #360170 jah, gondolkodni kene, akkor feltunt volna :) -
#360169 Igen ez így működik:D
Meglep, hogy ez neked újdonság:)
Egyébként célozni amúgy is álló helyzetben szokás úgyhogy igazából mindig segít. -
yossarianHUN #360168 Persze. A célzásgyorsító csak a szűkülés sebességét befolyásolja, a szűkülés meg eleve nem indul el, ha a tank mozog. -
lexlutor #360167 ez tenyleg igy van?
"A célzásgyorsító 10%-kos csökkentő hatása csak akkor működik, ha a tanktest ÁLL," -
Userx2 #360166 A 0.9.6-os pontosság nerf hatása a játékmenetre Érdemes elolvasni. -
suba53 #360165 Nem elrontják!
Balanszolják. -
besti #360164 Azt a paths.xml file-t rontották el, amit linkelnek is. Csak a szokásos, egy "javító" patch után még szükséges 1-2 további, hogy javítsák amit az elsővel összekuszáltak. Miért, az miért van, hogy a játékban évek óta bennlévő tankokat egyik verzióváltásról a másikra elrontanak (pl. M53 arty, Patton, stb.) :)
Utoljára szerkesztette: besti, 2015.08.27. 10:37:58 -
RICO84 #360163 Kösz a tippet. A második volt a megoldás. De miért nem indul a replays mappából, még úgy se ha ráhúzom a parancsikonra??? -
suba53 #360162 Mi van a Top of the Tree-vel?
Csak átmeneti a hiánya, vagy végleg lemondtak róla?
-
besti #360161 3 féle módon lehet megoldani:
- az asztalon lévő WoT shortcutra húzod a replay file-t
- a replay filet a worldoftanks.exe könyvtárába másolod/mozgatod
- a játékban lévő paths.xml fájl lecseréled ezzel
forrás: ritastatusreport -
RICO84 #360160 Hali!
Segítséget szeretnék kérni. Nem tudom a replayokat lejátszani. Indításnál felugrik az ablak aztán villámgyorsan el is tűnik. Tegnapi csatákról lenne szó, tehát nem régebbi verziójúak. -
yossarianHUN #360159 Meg HP. -
yossarianHUN #360158 Ja meg látótáv. -
yossarianHUN #360157 Armor, vagy töltés, pontosság és célzásidő? Te döntesz. -
yossarianHUN #360156 Jujj de rossz vagy
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.08.27. 00:47:09 -
#360155 Megvettem tegnap a 9-es Pattont, persze full stock (mármint azt leszámítva, amit a Pershingról át lehetett hozni, pl nem a legalapabb ágyú (mert volt raktáron prém felfüggesztés).
Persze tegnap is, ma is a normálisabb csatáim (2400-2900 kiosztott damage) általában vereség lett, de bezzeg ha a fél csapat t10, akkor nyerek 240 sebzéssel....nagy lelkesen megnéztem, csak a fullossá tétel 135k xp lesz :))
Na a legjobb, egy sötét (de még milyen) kék Conqueror ma képes volt full goldot spammelni rám Erlenberg hegyein. Jót röhögtem, biztos megérte neki anyagilag, mikor 15-5 körül nyertek :)
Na, de nem is ezért írok: azt akarom megkérdezni, hogy érdemes-e a nagyobb tornyot kiszenvedni, mert védettségben kb. vicc kategória az is (tudom, +100hp, + kis rof, + 10m látótáv)? -
Userx2 #360154 Csökken a bevétel, ezt kompenzálják ahogy tudják. Mióta lejárt prémem, sokkal többet dob +2 tierbe, hogy nyomassam goldot. Tudom közép tierben némi golddal is pluszos az ember, de én elvből nem élek vele; mert félek beszippant, mint kolompardzsemszbondot az artyzás. :-) -
Pares #360153 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#360152 Ó csudálatos kép SerB bácsiról
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#360151 Egyszer azt is írták hogy ez nem bug, hanem direkt, mert így nincsenek a serverek terhelve :D -
Angelus1991ster #360150 Pont ahol kéthavonta szerezhetnek prémiumtankot:D Pl. Ha t5-ös prémet lehet szerezni , akkor úgyis akciót hirdetnek és 750-875-1250 goldot szerezhet az illető aki megcsinálja, no meg egy plusz slotot. -
#360149 Lol. 2-3 éve amikor kezdtem akkor is ez ment :D -
lexlutor #360148 usristen ezt is hany eve mondjak mar, h vizsagaljak...
- Developers are still investigating the issue where players drop on the same maps over and over again. -
lexlutor #360147 a panik elkerulese vegett, tedd hozza ez meg csak a US szerveren lesz igy szeptembertol! -
lexlutor #360146 pedig tenyleg jo az a joszag :) marmint a pantehr m10.
a jatek kezdete ota jatszom, de azota nem tudom magam ravenni h a kv13at megvegyem :D
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.08.26. 20:19:53 -
técs #360145 Köszi. -
Angelus1991ster #360144 Garázshelyet azért még adnak a skótok? -
#360143 Ez jó, mert legalább nem érzed magadban a késztetést arra, hogy szopj egy xy napot a játékkal az ilyen esetekben.