banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gyuszopapa
    Hát igen részletesen leírtad a játék lényegét és sajnos ez így is van.Egy 14-es bukó sorozat után adtam el az IS-3-at amiből 2 volt 8-as tier a többi 9-10.Igen támogassak vele de kiket az agyhalottakat.Ezek arra sem képesek hogy a kedvező lehetőségeket kihasználják.
    Tegnap is Prokhorovka pálya,3 spotterünk volt jó játékosok.Már betöltéskor tudtam hogy hova menjek RHM-el.Északról indultunk 2-en beálltak E-1-2-be passzívan spottolni 3-dik aktív spottot hajtott végre.Szépen is tudtam lönni a kapott célpontkat csak símán lerohantak mert rajtam kívül senki nem jött oda sebezni.Miért mert balfaszok voltak és szinte mindenki elment a hegy oldalra.Nem ismerik a kedvező lehetőségeket buták.
    Ha még 2-en odajönnek lazán nyertünk volna.Ennyi.