banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• pZoli81
    Emlékeim szerint tegnap este még a régi szöveggel voltak kint az ebay-os hírdetések (4 db / account, 10000 gold, ha már van jgt88-ad), szóval (amúgy is) neked van igazad, az egyik kód árát vissza kéne téríteniük. Mondjuk esetedben ez technikailag kicsit érdekesebb, mert nálam egyik kód sem volt jó már délután (3. és 4. lett volna) és így sima refund (viiszatérítés) van. Nálad az egyik kódot nem tudtad felhasználni. Persze biztos ennek is megvan a menete.

Amit írsz, az tényleg arra enged következtetni, hogy 1 kód/account lett a limit, de gondolom ez előbb-utóbb kiderül.

Amúgy, ha előre tudod, hogy csak 1 kódot lehet felhasználni, akkor megvetted volna azt az 1 kódot, amiért "csak" a jgt88-at kapod? (ha nekem nincs már másfél éve meg a garázsban a jgt88, akkor én nem biztos, hogy megvettem volna, mert engem kifejezetten a gold érdekelt, akarok is majd venni belőle egy panther 88-at.)