banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• pZoli81
    Hát nem tudom, hogy mi lehet az oka.
    Lehet, hogy a múlt hétvégi 3 napos jagdtiger88 bérlés-kor hirtelen megugrott a bónusz kódok aktiválása (mert az emberek látták, hogy nem kell konkrétan megvenni, elég csak bérelni a tankot a 10000 goldért) és ez feltűnt a WG-nek, hogy mi a csuda van, hogy kb. két és fél hónap után néhány nap alatt ennyi kód aktiválódik. Azután matekoztak egyet és rájöttek, hogy ez így nem jó biznisz nekik.
    Persze ez csak egy saját ötlet, amúgy fogalmam sincsen.
    Kétszer nekem is sikerült használni, így szereztem 22.500 goldot + 2 hét prémiumot + garázshelyet (Nekem már másfél éve porosodik a garázsomban a jagdtiger88), de úgy döntöttem, hogy befektetek egy jó időre és megveszek még két kódot (4 kód lehetséges/account) és akkor évekig elleszek belőle. Hát pech-em volt.

Azért remélem, hogy csak valami tévedés van és hamarosan jó lesz vagy másik eladótól kell szerezni vagy valami. A remény hal meg utoljára. :D
    Ha valakinek bármi féle infója van/lesz ezzel kapcsolatban, az szóljon. (pl.: ma reggel aktiváltam egyet, amit X helyről szereztem, stb.)