A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
pZoli81 #358519 FIGYELEM!
"Jagdtiger88 + garázshely + 1250 gold + 7 nap prémium" kód. (vagy ha volt már a garázsodban jagdtiger88, akkor 11250 gold + garázshely + 7 nap prémium)
Ma délelőtt vettem meg a 2.-at és működött. Délután megvettem a 3.-4.-et is (ugyanattól az eladótól ebay-en), de nem működtek. Volt néhány levélváltásom az eladóval, nagyon segítőkész volt, próbált intézkedni, utánajárni, hogy mi történik, de ez volt az utolsó levélváltásunk:
"OK, i've learnt what happend. Wargaming (and co-working sponsor) changed codes into "New players only" (just about 2-3h ago) so they won't work on old players account no more. I'm not sure about reasons tho. It should be an issue for anyone who sells those codes too so I'm not sure if there's a point in buying more (You still can try someone else's codes). I'll refund you and can only sorry for a problem :("
A lényeg, hogy úgy tűnik, ma délutántól már csak új játékosoknak működik a kód, a régieknek nem. Nekem az eladó már visszaküldte a pénzt (kaptam levelet az ebay-től erről, szóval majd valamikor biztos megérkezik a számlámra).
Ha valaki még is be tudja aktiválni vagy bármi más infója van/lesz, az írjon, mert jó lenne ha mégis működne még valahogy.