A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
ilovearty #358500 Valaki magyarázza már el nekem , hogy tudnak narancssárga agyhalottak egyfolytában kapáslövéssel belőni úgy , hogy csak egy kis pixel látszik ki belőlem ??!!! Kitolatok, beszűkülve várom hogy felbukkanjon ott ahol várhatóan jönni fog, megjelenik, lövök, húzódnék vissza , erre padlógázzal célzás nélkül odakap és sebez. Nem azt jegyzem meg ha egy ilyen van, hanem már azt hogy ha véletlenül mellé lő. Meglepődök ha lepattanót lőnek rám. Azt már megszoktam , hogy troll ágyus kv1-ek kapáslövéseznek a világ végéről..... Azt is , hogy kritikus helyzetben ők mindig 0,0000001 másodpercel hamarabb töltenek be és kilőnek. Ezt a kapáslövés dolgot lehetetlen célpontokra viszont nem tudom megemészteni. Felbasz !!