banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Angelus1991ster
    •A legénységnek azért nincs vizuális modellje a WoT-ban, hogy megfeleljen a 12+-os korhatáros besorolásnak.-

ezek a korhatárosdik értek valaha valamit is? Postal 2-nél se néztem a korhatárt pedig azzal több mint tíz éve játszottam elősször.
    Ha rajtam múlna a nyitott harcjárművek kilövésekor a tűz effekt mellé vér gejzír is társulna ( mint a Brutal Doom-nál :D). Rendszer terhelés elkerülése végett, nem lenne animált a legénység. Nem mimóza lelkűeknek van ez a játék. Azoknak az My little Pony online való.

•A játékosok "nagyon boldogok" lesznek a WoT 5. évfordulóján a RU szerveren.- legyenek, úgyis az életszínvonal sokhelyütt a béka segge alatt van és egypár millióan mr.vodkához fordulnak.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.07.27. 18:39:37