418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #359381 Az FV nem izgat, engem a Chieftain érdekel. Bár igen, a kettő összefügg. De továbbra is szánalmas, hogy mennyire degenerált módon vergődnek a téma körül évek óta. Egyébként ez az "error in modelling" az volt, hogy véletlenül Mk. V-ös Chieftaint modelleztettek le a külső melósaikkal, Mk. II helyett. Na ez azért egy Kft.-nél is ciki lenne, nemhogy egy világcégnél, főleg azután, hogy hónapokig verték a mellüket, hogy azért nincs meg másfél éve a csere, mert Bovingtonban méregetik az Mk II Chief páncélzatát lézerrel meg anyámkínjával. De hát a WG-ről van szó, úgyhogy meg se lepődöm az ilyeneken. Most biztos még egy-két évre pihentetve lesz a téma.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.08.13. 19:29:07 -
R3nton #359380 itt a kedvenc témád
"- FV4202 switch was delayed due to some error in modelling." -
madmanic #359379 ááá nekem ez sok volt... nyitok egy sört... -
yossarianHUN #359378 Ilyenkor kell átsunnyogni AW-zni -
madmanic #359377 idő van... megrohanta a sok debil csicska a szervereket...
-
#359376 Az Arty-s küldikkel amúgy is csak jól jár az ember, mert közben a másik kezével
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#359375 Nem véletlenül állt neki quickybaby is az artys küldiknek. :) -
#359374 Még az, de a 10 wint se lehet összeszedni. Tegnap 21-ből sikerült, ma eddig 15-ből 5. Egyszerűen ma semmivel nem lehet nyerni, az agyhalottak folyton az én oldalamra kerülnek érdekes módon. Rohadt csaló játék. -
R3nton #359373 Kibaszott nehéz ez a medes is 3500-t lőttem most a TD-kbe, hihetetlen ez a küldetés már komolyan mondom. És ha most az arty még meg is lenne akkor se lennék beljebb, mert akkor meg a kurva TD-t kéne megcsinálni 8000-el. Ez a kettő ez a medes és a TD 15 nagyon el van szállva... -
#359372 :( Ez elég karcsú, egy nap prém meg kóla XD -
#359371 Hú köszi:) Én mindenáron invite-ot kerestem, de jó lesz a giveaway is XD -
TiborTamas #359370 Alienware-nél például. -
#359369 Van most valahol valami invite kód? -
Plata #359368 Bakker én előre mentem scoutolni meg lövöldözni,nem hátul kempeltem,még is nekem ugatott állandóan az egyik arty csapattárs,hogy camper vagyok meg noob meg anyám kínja.
Jó,nem egy nagy eredmény,de akkor sem kempeltem meg nem is hátul sunnyogtam. -
#359367 Nem csinálom még azt a mission-t, úgyhogy nem :D első csatám ma az elc-vel
tudod csak akkor aktiválódik a mapszopató üzemmód, ha beaktiválod az lt-15-öt :D -
Angelus1991ster #359366 Úgy sejtem volt előtte 40 kharkov-himmelsdorf-ens-ruinberg és hasonló anti-spotoló pályák. -
#359365 Malinovka - Medzsik bokor:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
aru #359364 Az általad említett fícsörök letölthetőek külön, használd úgy... -
#359363 Vicces kis tank ez a BT7 arty, elég nagyokat lő t3-as létére.
Első meccs:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
yossarianHUN #359362 Na erre miből következtettél? -
#359361 Ja bocs nem emlitettem, az a poen hogy az ki van kapcsolva. Meg nem kene gondot okoznia a csata visszaszamlalaskor letolti az adatokat. -
Pares #359360 Ha egy nap alatt meg lehetne csinálni, akkor nem játszanának a játékkal annyian több napon keresztül... -
Angelus1991ster #359359 Talán ennek te örülsz? -
Kronos79 #359358 Ha a statisztikát is mutatja, akkor azt kapcsold ki és szerintem jó lesz! -
#359357 Ha xvm-et hasznalok megdobja a kesleltetest 30 ms-el. Neha frankon lagol (??). Xvm nelkul semmi problem. Megvagyok nelkule de tetszenek a ficsorjei (nem a peniszmeregetes, az OTM, garazsszuro, minimap). Valakinek van otlete? -
yossarianHUN #359356 "Nem ám a proli egy vagy két nap alatt lezavarhatná az egészet"
Pont ezért. -
Angelus1991ster #359355 Miért kell egy csomó küldetés napokra lebontani? 24 óra alatt 1-et teljesíthetsz, és hasonlók. Nem ám a proli egy vagy két nap alatt lezavarhatná az egészet. -
Pares #359354 -
Angelus1991ster #359353 Majmok bolygója?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Filmben voltak hasonló színek. És a civilizáció maradványainak rozsdás roncsai -
#359352 "Ezek a rohadt illegális bevándorlók már nehéz uszályokkal jönnek fel a Fekete-tengertől a Dunán." -
Kubukli #359351 Nem az a bajom, hogy lehozza, hanem:6 perc betli, aztán mák blindshot, kill 150 HP-ról 2x T5-ben, közelítő med TD mode kill, kapáslövés kill, stb. Ja és a lényeg: kirakni a kirakatba és büszkén feszíteni vele úgy, hogy a játékosok 98%-a utálja őket mint a sz@rt.
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.08.12. 21:34:27 -
yossarianHUN #359350 Egy jó buli másnapja. A tank meg egy T-62. -
Kubukli #359349 Ezmiez?
-
#359348 Ok kösz.
---------------------------------------------------------------------
Más
"A ladikos gaménál valami készülődik
A Ranked BattlesSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egy szezonon át tartó esemény, mely elérhető lesz minden minimum 9-es fiók szinttel (account level) rendelkező játékos számára tier 6-7-es hajókkal (szakaszok kizárva). Mindössze annyit kell tenned, hogy kiválasztod a hajót és az RB csatatípust és belépsz a csatába.
Ezek a csaták kissé eltérnek társaiktól: minden csapat max. 7 játékosból állhat illetve a CV-k és BB-k száma limitálva van rendre 1-ben és 2-ben.
Az XP és kredit mellett minden RB játékos csillagokat is gyűjthet győzelmeivel. Mikor egy játékos elér egy bizonyos számú csillagot, kap egy új besorolást, szintet, mely eredményeit is tükrözi majd.
A szintek három csoportba sorolhatóak. Az első csoport kezdők csoportja, itt könnyített feltételekkel lehet magasabb szinteket elérni. A másik két csoport már a haladóké, ahol azonban a vesztett csaták a csillagok elvesztését és ezáltal akár a szint elvesztését is jelentik. A 2. és 3. csoport magasabb szintű versengést tesz majd lehetővé a játékosok között. Apropó verseny...
A játékosok kizárólag a szintjük csoportjába tartozó játékosokkal kerülhetnek össze. Igen, a játékosok győzelmeik alapján lesznek csoportosítva. Mikor a játékosok elérnek egy bizonyos szintet, in-game tartalékokat kapnak. A jövőben a fejlesztők néhány egyedi nyeremény bevezetését is tervezi a megszerzett csillagok alapján.
Magától értetődik hogy a RB első szezonja, ami a verzióváltás után 1-2 héttel van betervezve, még teszt üzemben fog futni. Megvizsgáljuk az összegyűlt adatokat és statisztikákat, a visszajelzéseket, amit további fejlesztések és optimalizációk követnek majd."
http://www.wows.hu/index.php/item/152-0-4-1-teszt-szerver-es-release-note
Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.08.12. 21:21:09 -
#359347 Ha túl hülye a csatához az a baj, ha lehozza az a baj.... mai társadalomnak bakker tényleg soha semmi nem jó -
Kubukli #359346 A wotinfo.hu-n van egy igazi féreg. A csatát lehozza, de egy arty tanulmány az egész 6 perc balfaszkodással, kapáslövéssel, blind shottal, stb.
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.08.12. 20:20:01 -
#359345 A faszom ebbe a 7K spot dmg-be. 1 hete várok Prohorovkára, betesz, 2x is, ÉS SENKI SEM MEGY ELLENSÉGBŐL LINE1-re.......... -
rudii #359344 Csúzli Parancsnokok! :) Mondanám, hogy gyertek nézni tanulni, de tőlem nem sokat lehet. Viszont a hibámból annál többet. :D
Live Stream
-
#359343 Ez mekkora! :D
-
#359342 A küldetések miatt én is viszek egy arty ágat a "ratata" arty-t, de sosem büszkélkedek vele ha sokat sebzek vele, mert nem nagy szám nagyobb meló mondjuk egy indiennel egy 2-3 k demage x-es mezőnyben.