World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Palinko
hoppá, első nap részegen játszottam sikerült félrenézni 😄
Zegi Norbi HUN
Akkor te is szeretsz úszni 😄DD

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Zegi Norbi HUN
Először E100-zal, de a másodlagos nem lett meg mert kikaptunk:/ Erlenbergen egyedül védtem a dombon hull down-ban a bázist, 14000 fölött lett végül is, de persze a másik oldalon az egész csapat meghalt harmad annyi tank ellen. A dühítő, hogy ezek után még 3szor megcsináltam, de egyszer sem nyertünk. Szóval a négyből/ 1 E100/ 2 IS-7 / 1 Maus kör volt.

Azért próbálkozom tovább, remélve hogy nem rak be artykat és így szűkebb mapokon is7-tel tudok pattintani a toronnyal, tágasabb pályákon pedig Maus-zal, hiszen még arannyal is nehezen lehet távolról átlőni.
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.02.01. 15:07:49

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Mi a nickneved? Küldök meghívót.
Zegi Norbi HUN
Nem baj 😊 Nekem viszont nincs hozzá idegzetem, hogy a semmiért játsszak. Light küldetésnél is ezt csináltam, állandóan homokozó pályákra tett, ahol spottolj 5000-6000 damage-t. Hát kösz. Kiléptem a fenébe, a semmiért nem fogok játszani, stat igaz ment lefele, valami 1000 win8 jött ki 100 csatára, de így sikerült megőriznem a nyugodtságom valamennyire.

patchaou
Remélem hogy csak viccel, mert ha ez komoly akkor.... hozza az átlag wot játékosok értelmi színvonalát.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Sunsetjoy
Jujj ezt kicsit benézted 😄 Ha nem lősz ki senkit, akkor kapsz kitüntetést. 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Arra van medál, hogy 50 csatán keresztül (100?) NE lőj ki csapattársat.
Palinko
azt én is észrevettem, hogy megy a noobozás, főleg olyanok akiket kilőttek, de nem foglalkozok vele, ha nekem jön valaki az sem zavar különösebben,

mondjuk ha ilyen kritikus a csapatkill, nem tudom miért van erre is medál, én azt gondoltam megszerezni azért lőttem ki szerencsétlent 😄
fsb1000
A kékülésnek és az autobannak vannak szabályai, nem számít hány %-os akit kilősz.
Kezdőkőr és a foglalás kritikus. Egymás után 3 sebző lövés, vagy napi X mennyiségű csapatkill/csapatsebzés a határ. De az is számít te mennyit teljesítesz közben normál játékosként.
Szinte mindig kilövőm a kékeket. Az is előfordul, hogy a nagyon okoskodóból kiprovokálom a kékülést. Főleg azokból akik már induláskor anyáznak és lőnek párat. 90%-ban 1000 WN8 alatti mondja be, hogy már megint szar az MM és már megint noob csapattársakat kapott. AZ ilyen belelő abba aki véletlenül neki megy , nem mozdul az első 20 sec-ben, vagy épp csak nem oda megy ahova a tanktipusa mennie kéne.
Kék-lila a legritkább esetben kommentel az elején.
.
Múltkor egy ilyen piros gyökér bemondta hogy WTF és again retard team.
Erre egy kék megkérdezte mi a baj?
Válasz: ilyen csapattal nem lehet nyerni és learn to play.
Erre a kék mondja neki: XVM szerint 72% a győzelmi esély.
(3-an lehoztuk a csatát, a piros gyökér az elején meghalt)

fsb1000
Átlagos vagy kicsit jobb játékosként, megfelelő tankokkal rendelkezve (light beszerezve), kb a 66%-ig jutottam el a mai napig a Stug küldiben. Csak a TD token van meg. Sacc/kb 100 csatám van benne. És átlagos bosszankodás, pl a lánclelövős küldi miatt.
Fórumtársak szerint nem lesz +kreditfaktor ezeken a tankokon ahogy a T95E2-ön sem, de legénység képzésre jók.

Palinko
nem nekem való már ez, akit kilőttem is 10% alatt volt az élete azért nem lett autoban szerintem 😄
fsb1000
Nincs elég önfegyelmed, hogy le gyere a szerről?

hmmm 3 hónappal már megelégednék 😄

de engem úgysem fognak mert ügyesen csinálom....
beállok egy bokorba majd kilövetem magam, ebbe nem tudna belekötni a WG
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2015.02.01. 14:19:52
fsb1000
Kezdőkörben lőjj ki 1 vagy 2 tankot rögtön fogod látni milyen a kékülés, esetleg az autobann.
Autobahn

Palinko
majd igyekszem megtartani, bár eddig csak 1 szer lőtt talán ki barát, de már nem is emlékszem pontosan, nekem is egyszeri alkalmak voltak és ki is nőttem gyorsan ezeket 😄
fsb1000
PH-n volt egy srác aki az összes tank kilövése egy nemzetből medál miatt lett öngyilkos sorozatosan, és kapott vagy 3 hónap pihenőt.
Amúgy tök rendes fazon, utólag belátta hülyeség volt, de rá volt kattanva az ügyre.

tudom,de akik már megcsinálták,nekik mennyi órájuk bánta,ezek a tankok rendelkeznek + kredithozammal?

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

szerintem erre nem nagyon lesz valasz, mivel jopar kuldetes joreszt szerencsefuggo : spottolj lathatatlnul x ezret, gyujts fel egy tankot, stb.
én ezen csodálkozom, hogy még nem kaptam ban-t 😄
vagy még nem zárolták az accountomat, kegyetlen sokat megyek a vízbe mostanában 😄
csak akkros e veszitsd el a humorerzeked, amikro veled csinaljak majd a jokepesseguek😊
Mennyi időt vesz ,vett igénybe a mostani a tankos küldi?Egy átlag érdekel,órában.

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

Palinko
engem sem reportoltak még, pedig kíváncsiságból csináltam már TK-t, meg löktem le baráti tankot a mélybe, hogy megnézzem milyen az 😄
fsb1000
Én nem szoktam reportolni senkit, de egy hét bann-t sem kevesellnék azoknak akik úgy játszanak mint te.

kereken 400k kredit
No és mennyiért is lehet eladni?
fsb1000
Az irreálisan magas követelményű feladatok tovább polarizálják a játékosok teljesítmény mutatóit és a WR%-ukat. Ez szerintem nem lehet egyetlen játékfejlesztőnek sem a célja, mert mind a két végleten játékelhagyáshoz vezet.
Az MM szabadalomban szereplő győzelem/vereség arány alapján működő besorolási tényező is pont ez ellen hat. Szerintem helyesen.
.
A mostani nagy személyi küldetések szinte minden játékosnak előnyt nyújtanak. A gyengébbek extra bevételhez jutnak ha 5-6 szintig megcsinálják az első küldit, a felső tízezer pedig extra tankokhoz, amely csak keveseknek lesz meg.
Ráadásul van valamennyi oktató célzat is a küldikben.

ingame keress rá a magyar csatornákra. Mindig van aki segít.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

GabeE3e
A szerezz 3x több lepattanót,mint a HP-d mivel csináltad meg? (HT)

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Látom nem akar senki sem kisegíeni. na mindegy.

„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”

Congratulations!
For successful completion of the operation you receive a reward:

Vehicles added: StuG IV (100% crew)

Slots added: 1

Egyetlen perc artyzás nélkül...

Nem, csak minden típusnál az utolsónak.
Üdv! Valaki szakaszban egy T8 heavy mellé? A szakaszban teljesítendő küldetéseket akarnám megcsinálni. Köszi előre is. StarsiySergeant a nicknevem.

„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”

igen, mert mashogy nem lesz eleg tokened.
Hali. Ha az ötből egyiket kihagyom (pl. én artyt), akkor a 15-nek kitüntetéssel kell meglennie mindenképpen?
Zegi Norbi HUN
Ez vasárnapi nap, te jó ég 😄 Már csak a HT-15 kellene, erre sportszerűtlen játékért kibannolnak holnapig 😄D Biztos nem tetszett az arty játékosoknak, hogy le b***ztam őket. Vagy talán a csapattársaimnak, mikor is7-tel párszor a csata elején belementem a vízbe, mert nem voltam hajlandó free frag lenni 4-5 artynak. Mekkora k*csög vagyok istenem<#whatever>

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Ki kell venni a jelszó megjegyzésétől a pipát (talán így is rá kell próbálni, nem emlékszem), újraindítani és utána elvileg már jó lesz.

oneal1
sziasztok!

public test-re szeretnék belépni, nem fogadja el a kódomat, most meg is változtattam, de ezt sem eszi meg...:S

A sima játék belép rendesen.

!Forza Ferrari!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://wiki.gcdn.co/images/a/a0/Matchmaking_Chart.png
Palinko
4 eset hogy rakott 7essel össze? az már agyfasz, nekem max 2 tier volt eddig.
megpróbálom, kösz.

3 skilles legénység van benne. az álca a parancsnokot kivéve 100%. Beállok egy bokorba, háló+scope és világít a rinyalápa én meg senkit nem látok...

kabel15
Egyenlőre kocka tankokkal húzom a legénységet, de T54 be szeretném majd rakni, bár egyenlőre MT25 nél járok csak 😞

BattleTag: kabel15#2672

A chaffee sport legénységét hova tetted? Én onnan hoztam át a bulldog vonalra és 2 skilles csapattal már elfogadható volt a T37.

Egy dolgot tegyél meg, ha a spotra mész, kapcsold ki a pics.ba az encounter meg assault módokat. Annál nincs dühítőbb, mikor végre megkapod malinovkát csak encounter módban, de prokhorovkán is idegesítő tud lenni. Amúgy is kevés és általában nagyon passzív bokros kempelők mennek a spot oldalra, az ellenség zárótűz alá veszi a spot bokrot stb, de ha egy zászló van csak, akkor meg még ezek a kemperek is elmennek inkább a sínhez vagy a kempfeszt dombra.

Van pár jó encounter (pl siegfried line) vagy assault (erlenberg, sand river) pálya, de engem jobban idegesít, hogy elcseszik a kevés lehetőségemet malinovkán vagy prokhorovkán, de még redshire-n is sokkal nehezebb encounterben megcsinálni a spotolást, mert beözönlenek olyankor középre, de nincs igazán jó spot hely akkor, illetve azonnal meghalok, ha felfedeznek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

t37 tel 4k spot sebzést....

Hát hogyne...

Elméletileg a T-54-el lehet sniperkedni is, a D10T2C ágyú meglehetősen pontos, bár az átütéssel gondok lehetnek. A gyakorlatban viszont sokkal inkább a közelharcot érdemes vele csinálni, ezért mindenképpen a javítást kéne rá erőltetni, sőt nagyon kéne rá a fullos javítás. Úgy értem, hogy korábban már a javítást kellett volna ráraknod, akár a BIA helyett is, sokkal többet segít, de most már mindegy, a javítást tedd rá szerintem elsőnek utána csak a kamot. Vezetőnek sima utazás, lövésznek meg a pillanatkép mehet, ezek mozgás közben, toronyforgatás közben segítenek, kicsit pontosabb vele (észre sokat nem fogsz venni mondjuk).

A töltőnek mit adtál a BIA mellett? Annak kevés értelmes képessége van, javítás meg álca mellett. Esetleg a biztonságos elhelyezés jöhet szóba, de én még nem robbantam ezzel, igaz mindig rázom az elejét, sarkokon nem dugjuk ki az elejét egyenesen, mert ott kaphat ammot. Csak azért kérdezem, ha javítás van neki, akkor mehet a töltőnek az álca, vagy fordítva, esetleg a biztonságos elhelyezés, de az meg csak nagyon sokára lesz aktív, ha a 3. helyen van. Illetve arra figyelj, hogy a T54-n a töltő a rádiós, de a tier10 tankokban már a parancsnok (kösz WG a figyelmességet), ezért a helyzetfelismerés, ami nagyon hasznos tud lenni, csak akkor lehet a töltőnek adni, ha hajlandó vagy kreditért de inkább aranyért resetelni később.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.02.01. 12:10:39
kabel15
Sziasztok!

T54 tankra a legénységnek milyen képességet ajánlotok? Javítás vagy álcázás? BIA már ki van húzva mindenkinek hatodik érzék is a kapitánynak, és a többi személyzetnek is valami, viszont nem tudom mit lenne érdemesebb 3. képességnek.

BattleTag: kabel15#2672

Borsig sem biztos szerintem, mert fejenként 20%, azaz mindenkinek meg kéne csinálnia a nagy kalibert. Érdemesebb a legkisebb tier-ben próbálkozni szerintem. Ott már tier5 vagy 6 az alsó limit? Tier4-ben egy marder 38t szakasz simán megcsinálná, ha legalább átlagos játékosok és nem sajnálják az átképzésre a kreditet vagy még inkább az aranyat. Úgy értem, hogy sok skilles legénységgel vágnak neki. De sajnos a WG gondolt erre <#circling>, azt tudom hogy tier5 az alsó határ később, azt nem tudom, hogy obj260-nál felemelik tier6-ra vagy marad tier5.

Ha tier5, akkor meg egy T67 szakasz. Azzal már volt, hogy megcsináltam a 60%-t, az egész csapat nem bírt annyit sebezni, mint én egyedül, de persze nem gyakori az ilyen. Ha viszont 3 t67 összeáll, jó legénységgel, akkor ez teljesíthető ha nem is azonnal de 1, maximum 2 nap játék, 20-30 csata, de ez nagyon felül becsült, lehet már az első 3-5 csatában megcsinálják, ha jó játékosok.

Ha tier6, akkor már nehéz kérdés, én egy nashorn szakaszt vinnék, de ott már a pálya is alkalmas kell legyen és egy csomó más feltétel, szóval az idő szükséglet jóval több. Esetleg hellcat, de azt meg annyira szétnerfelték, hogy alig bír mozogni, meg nagyon levitték a DPM-jét.

Írjátok az obj260 acc árakat, persze szigorúan csak elméletben hiszen accountot nem ad el senki <#crazya>. Ha arra gondolok, hogy a pz ii j-t 1000 EUR felett árulgatják, akkor nem is annyira elrugaszkodott. Egy obj 260 ráadásul értékes, jó tank, nem egy tier3 valami. Amúgy is a pz-t túl értékelik, néha látok csatában, de csak egyszer tudtam vele konfrontálódni, egy ltp-ben voltam és arannyal, de sima lőszert is próbáltam, mind vitte. Persze neki szerencsétlen pálya volt, prokhorovka, mert ha himmelsdorf, akkor kiszed valószínűleg. Utána hagytam a csatát a fenébe és chat-eltem a sráccal inkább. Írta, hogy az ltp, pzs 35 meg persze a TD-k simán viszik, csak akkor lehet vele fun kört menni, ha sok kis tank van, de akkor viszont be tudja darálni az ellenséges csapatot. Neki 12 frag volt a rekordja vele, de szeretné a karéliai hősöket is megszerezni 14-15 frag-el (azt megadja ilyen kis tier-ben egyáltalán? lehet, hogy pofára esik majd).
hétvége.. ennyi agyatlan szart megint..

Maala
Nem úgy van az, meg lehet azt kerülni. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU