World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Azért próbálkozom tovább, remélve hogy nem rak be artykat és így szűkebb mapokon is7-tel tudok pattintani a toronnyal, tágasabb pályákon pedig Maus-zal, hiszen még arannyal is nehezen lehet távolról átlőni.
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.02.01. 15:07:49
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
mondjuk ha ilyen kritikus a csapatkill, nem tudom miért van erre is medál, én azt gondoltam megszerezni azért lőttem ki szerencsétlent 😄
Kezdőkőr és a foglalás kritikus. Egymás után 3 sebző lövés, vagy napi X mennyiségű csapatkill/csapatsebzés a határ. De az is számít te mennyit teljesítesz közben normál játékosként.
Szinte mindig kilövőm a kékeket. Az is előfordul, hogy a nagyon okoskodóból kiprovokálom a kékülést. Főleg azokból akik már induláskor anyáznak és lőnek párat. 90%-ban 1000 WN8 alatti mondja be, hogy már megint szar az MM és már megint noob csapattársakat kapott. AZ ilyen belelő abba aki véletlenül neki megy , nem mozdul az első 20 sec-ben, vagy épp csak nem oda megy ahova a tanktipusa mennie kéne.
Kék-lila a legritkább esetben kommentel az elején.
.
Múltkor egy ilyen piros gyökér bemondta hogy WTF és again retard team.
Erre egy kék megkérdezte mi a baj?
Válasz: ilyen csapattal nem lehet nyerni és learn to play.
Erre a kék mondja neki: XVM szerint 72% a győzelmi esély.
(3-an lehoztuk a csatát, a piros gyökér az elején meghalt)
Fórumtársak szerint nem lesz +kreditfaktor ezeken a tankokon ahogy a T95E2-ön sem, de legénység képzésre jók.
de engem úgysem fognak mert ügyesen csinálom....
beállok egy bokorba majd kilövetem magam, ebbe nem tudna belekötni a WG
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2015.02.01. 14:19:52
Autobahn
Amúgy tök rendes fazon, utólag belátta hülyeség volt, de rá volt kattanva az ügyre.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
vagy még nem zárolták az accountomat, kegyetlen sokat megyek a vízbe mostanában 😄
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Az MM szabadalomban szereplő győzelem/vereség arány alapján működő besorolási tényező is pont ez ellen hat. Szerintem helyesen.
.
A mostani nagy személyi küldetések szinte minden játékosnak előnyt nyújtanak. A gyengébbek extra bevételhez jutnak ha 5-6 szintig megcsinálják az első küldit, a felső tízezer pedig extra tankokhoz, amely csak keveseknek lesz meg.
Ráadásul van valamennyi oktató célzat is a küldikben.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
There is but one rule: Hunt or be hunted.
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
For successful completion of the operation you receive a reward:
Vehicles added: StuG IV (100% crew)
Slots added: 1
Egyetlen perc artyzás nélkül...
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
public test-re szeretnék belépni, nem fogadja el a kódomat, most meg is változtattam, de ezt sem eszi meg...:S
A sima játék belép rendesen.
!Forza Ferrari!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
3 skilles legénység van benne. az álca a parancsnokot kivéve 100%. Beállok egy bokorba, háló+scope és világít a rinyalápa én meg senkit nem látok...
BattleTag: kabel15#2672
Egy dolgot tegyél meg, ha a spotra mész, kapcsold ki a pics.ba az encounter meg assault módokat. Annál nincs dühítőbb, mikor végre megkapod malinovkát csak encounter módban, de prokhorovkán is idegesítő tud lenni. Amúgy is kevés és általában nagyon passzív bokros kempelők mennek a spot oldalra, az ellenség zárótűz alá veszi a spot bokrot stb, de ha egy zászló van csak, akkor meg még ezek a kemperek is elmennek inkább a sínhez vagy a kempfeszt dombra.
Van pár jó encounter (pl siegfried line) vagy assault (erlenberg, sand river) pálya, de engem jobban idegesít, hogy elcseszik a kevés lehetőségemet malinovkán vagy prokhorovkán, de még redshire-n is sokkal nehezebb encounterben megcsinálni a spotolást, mert beözönlenek olyankor középre, de nincs igazán jó spot hely akkor, illetve azonnal meghalok, ha felfedeznek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Hát hogyne...
A töltőnek mit adtál a BIA mellett? Annak kevés értelmes képessége van, javítás meg álca mellett. Esetleg a biztonságos elhelyezés jöhet szóba, de én még nem robbantam ezzel, igaz mindig rázom az elejét, sarkokon nem dugjuk ki az elejét egyenesen, mert ott kaphat ammot. Csak azért kérdezem, ha javítás van neki, akkor mehet a töltőnek az álca, vagy fordítva, esetleg a biztonságos elhelyezés, de az meg csak nagyon sokára lesz aktív, ha a 3. helyen van. Illetve arra figyelj, hogy a T54-n a töltő a rádiós, de a tier10 tankokban már a parancsnok (kösz WG a figyelmességet), ezért a helyzetfelismerés, ami nagyon hasznos tud lenni, csak akkor lehet a töltőnek adni, ha hajlandó vagy kreditért de inkább aranyért resetelni később.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.02.01. 12:10:39
T54 tankra a legénységnek milyen képességet ajánlotok? Javítás vagy álcázás? BIA már ki van húzva mindenkinek hatodik érzék is a kapitánynak, és a többi személyzetnek is valami, viszont nem tudom mit lenne érdemesebb 3. képességnek.
BattleTag: kabel15#2672
Ha tier5, akkor meg egy T67 szakasz. Azzal már volt, hogy megcsináltam a 60%-t, az egész csapat nem bírt annyit sebezni, mint én egyedül, de persze nem gyakori az ilyen. Ha viszont 3 t67 összeáll, jó legénységgel, akkor ez teljesíthető ha nem is azonnal de 1, maximum 2 nap játék, 20-30 csata, de ez nagyon felül becsült, lehet már az első 3-5 csatában megcsinálják, ha jó játékosok.
Ha tier6, akkor már nehéz kérdés, én egy nashorn szakaszt vinnék, de ott már a pálya is alkalmas kell legyen és egy csomó más feltétel, szóval az idő szükséglet jóval több. Esetleg hellcat, de azt meg annyira szétnerfelték, hogy alig bír mozogni, meg nagyon levitték a DPM-jét.
Írjátok az obj260 acc árakat, persze szigorúan csak elméletben hiszen accountot nem ad el senki <#crazya>#crazya>. Ha arra gondolok, hogy a pz ii j-t 1000 EUR felett árulgatják, akkor nem is annyira elrugaszkodott. Egy obj 260 ráadásul értékes, jó tank, nem egy tier3 valami. Amúgy is a pz-t túl értékelik, néha látok csatában, de csak egyszer tudtam vele konfrontálódni, egy ltp-ben voltam és arannyal, de sima lőszert is próbáltam, mind vitte. Persze neki szerencsétlen pálya volt, prokhorovka, mert ha himmelsdorf, akkor kiszed valószínűleg. Utána hagytam a csatát a fenébe és chat-eltem a sráccal inkább. Írta, hogy az ltp, pzs 35 meg persze a TD-k simán viszik, csak akkor lehet vele fun kört menni, ha sok kis tank van, de akkor viszont be tudja darálni az ellenséges csapatot. Neki 12 frag volt a rekordja vele, de szeretné a karéliai hősöket is megszerezni 14-15 frag-el (azt megadja ilyen kis tier-ben egyáltalán? lehet, hogy pofára esik majd).