banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ratgab
    Nekem nincs meg, de megnéztem pár tesztet a tank kapcsán. Nincs tierlimitje, ágyú gyengébb mint a tigris 1 top ágyúja (átütés ugyanannyi, de kevesebbet sebez). Tier 6-os tehát tier 8-ig dobja fel nagyjából a tankot az MM (tigris 1-es ugye 7-es, tehát 9-ig feldobhat). Ennek alapján a sebzés kicsit kevéske, de még tier 8-ban is igen jól át tudsz ütni sok tankot akár szemből is.

Ágyúról még annyit, hogy elég gyors az újratöltése, gyorsan tudsz tüzelni vele, ami ilyen átütés mellett elég nagy előnyt jelenthet a társaihoz képest. Szépen rá kell menni a gyenge pontokra és lehet csipegetni szépen az ellen hp-ját.

800 körüli hp-je van ami egész soknak számít. Kredithozama egész jó, szerintem lehet majd vele termelni az ezüstöt. Van pár viszonylag nagy weakspot a tankon szemből is, egyébként meg úgy néz ki teljesen, mint a német változat. A kupola egy kicsit nagyobb, ami egy jó nagy gyengepont is egyben. Viszont a hp kárpótolhat ezért. Összességében ugyanolyan sniper tank, mint a német tesója. Orosz jószágokkal azért nem nagyon érdemes bajuszt összekötni 1v1-ben. Én is fogom venni kredit farmolásra, mert bitang jó árban van.
    Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.07.17. 09:25:57