World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ismerjük már, milyen is a mi kutyánk kölyke... 😊
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
masresz az adott orszagon jatekosain kivul kb senki mas nem fogja oket kihuzni egy csonka 10. agert.
Mammut-tal lesebzem a kellőt azt hagyom kilőni magam, utánna beírom hogy : free damage for you.
angelus1991ster.blogspot.hu
@lammaer 9.6-ba Kubukli kedvéért berakják a lengyel artykat, talán 9.6.1 vagy 9.6.2.
WoT: Nishizumi77
Tudom nem hiteles, de ne vegyenek ki semmit. T-50-2-ért még mindig zabos vagyok. Els e tudják dönteni , hogy mit akarnak. Most akkor egy hiteles interaktív harcjármű enciklopédia akar lenni a WoT? Vagy egy sima MMO/MMORPG.
WoT: Nishizumi77
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Waffentróger jelölt lehet T10-re
http://ftr.wot-news.com/2013/07/11/special-panthers-part-ii-waffentrager-panther/
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.01.30. 20:25:50
Egyébként egyezzünk ki abban, hogy igenis lehet néha makettezésről beszélni, szerintem néhány sor szöveg és pár kép spoilerben senkinek nem okoz lelki törést, főleg, mert nem is kifejezetten off-topic. Viszont a folyamatos Tas nyígást, magyar tank követelést és oldalakon keresztüli modellezőkuckót (ez nem volt az, úgyhogy csak az esetleges jövőre nézve) is hanyagoljuk, és így nem lesz mibe belekötni.
amugy inkabb nezek ilyen hetzeres dioramakat, mint a napi 72. "mennyi arty van" bejegyzest.
(nem tudtad, hogy előjövök, nem vagy ekkora mágus)
egy: a makettezés se tartozik ide. Sőt képzeld el, egy rakás ember magasról leszarja. Ha annyira makettozni akarsz, nyiss maketozzó topic-ot.
Kettő: baromira unalmas, az állandó sírásod, miért nincs már tank a játék-ban. Világos, felfogtuk, értjük, TAS, de elég.
Még eleinte, ez még vicces is volt. Még eleinte nem volt baj, hogy újra és újra és újra előadod ezt a műsort. De most már rohadtul unalmas. Ezért szólnak érte. Tegyél fel másik lemezt. Ez már lejárt lemez. Világos?
És ne kezdj el pampogni meg veszekedni, meg személyeskedni, csak légy szíves, értsd már amit mondok.
Azért mert
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
( tudtam hogy előjössz az alaverzumból, hozzad a haverjaidat , hogy kórusban írjátok)
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.01.30. 19:26:13
Ha lesz normális készlet a Tasról, akkor majd igen, egyszer. Bár van már most is beszerezhető Tas, de ez horror ár így, ha fullosan extra készlet lenne, akkor talán.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
44M Tas-t csinálsz majd?
nagyon szép!
Hetzer
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
de Te tudod 😊
yossarianHUN köszi majd jelentkezem hogy haladok
van rajta 140+ tank.... az összes 9-es ki van fejlesztve 😄 nem kell sokat szenvedned az X-esekért....
(IS-7 és IS-4 ki van fejlesztve, csak meg kell venni)
12 milla credit, 3db tier 8-as prém tank, összesen 20+ prém tank.....
na? 😄
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2015.01.30. 18:07:10
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2015.01.30. 17:54:26
mindig a köcsög marad a végére, a többiek meg addig várnak...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Angol Matilda
Amerikai: M2, T40
Szovjet: T46
és annak ellenére hogy mindenki goldozott, tényleg soakt pattintott, nekem nagyon bejon. A conquerorhoz esetleg valami jo tanács? Milyen felszerelést tegyek rá?