A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
TuskoMobile #357764 Tehát ha valami jó az op akkor a többi tankot is nerfelni kell nehogy túl jók legyenek? lehetne így is hozzá állni mert szubjektivitásból indulsz ki
ez a hozzáállás van a wotban is ha megnézed
mert állandóan ismétlődik jön valami új valami jó azt gyorsan le kell rontani a többi már régen lerontott szintjére
Amúgy meg biztos félreérthető voltam én a "mediocitas aurea" arany középútra vagyis ideális megoldásra gondoltam ahol nem a rosszra alapozunk hogy legyen már neked is szar ha nekem is az.
Felfogás szerinti hozzáállás volna túlsúlyban hanem hogy akkor hogyan lehetne neked is jobb a játék.
(Itt van a most történt legjobb példa amit műveltek a 88mm-es csővel egyszer fent egyszer lent ég és föld a különbség és ezen nincs semmi kimagyarázható indok ez egyszerűen önkényuralmi rendszer "unfair platform" . )
Ez annyira szép és az emberekre is ráférne némi hórácsolói filozófia meg erkölcs mert a mostani világban teljesen kiveszett ami látszik is mindenhol bár neked elnézem mert Lexlutor vagy xD
"1. Ideális megoldás a fontos célok és szempontok egyidejű és teljes elérésére; olyan jó megközelítés, helyes eljárás vagy mód, amelyik mentes a megalkuvástól, engedékenységtől, ugyanakkor fölösleges kényszert, erőltetést sem tartalmaz, és amelyik minden érintett félnek, és általában véve az élet minden területének hasznára van.
A megalkuvás vagy kompromisszum mindig némi keserű szájízzel jár együtt, az arany középút (a jó megoldás) viszont sosem. Az arany középút sohasem vezet háborúhoz, de a birkamód tűréshez és megalázáshoz sem . Az arany középút olyan, mint a jól hangolt hegedű: nem feszítik túl a húrokat, de nem is hagyják lehangolva őket. Egyre feszültebb volt a helyzet a vezetők és dolgozók között, amikor végül elszánt munkával, jobb minőségű termékekkel és új piacok keresésével sikerült rálelni az arany középútra."
"2. Szélsőségektől, túlzásoktól tartózkodó és ezért a legjobbnak tartott magatartás, illetve döntés."
Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.07.11. 20:19:07