A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #357744 Az obj140-t még kihúztam tegnap előtt, aztán szépen redukáltam a játékot, ma 0 csatát mentem. Beléptem és mondom, kell ez nekem? Nem kell, kiléptem. Nekem most jött el a pillanat, hogy kib.szottul megcsömörlöttem a sok retardált miatt. Amikor 40-50 csatából 1 maximum 2, ami egyáltalán értékelhető játékélmény szempontjából, akkor ki kell mondani az igazságot: a játékkal a hibái ellenére én elégedett voltam úgy összességében, de a jelenlegi felállásban nem nyújt élményt. Sőt, sok olyan csata van, hogy felb.ssza az agyam a végtelen ostobaság, ami megmutatkozik, én megfeszülök de mondjuk a maradék 5 retardált nem tud legyűrni 2 alacsony hp-s ellenfelet, kész, ez nem játék élmény.
Megyek még néha, de részemről kb itt a vége a rendszeres wotozásnak. Majd egyszer befejezem a t55a küldetéseket, TD kész, HT15 kell, LT 2 van hátra, MT meg 5, de ott például rohadtul elakadtam a pascucci, 3 artys küldetésnél, 30-35 olyan csatám volt, hogy 2 artyt kiszedtem, a 3. fraget más húzta be, szóval ezzel is qrvára tele van a búrám.
Komolyan nem gondoltam a nyár előtt, hogy ennél még lehet lejjebb menni és sz.rabb játék élményt nyújtani, de ami most nyáron folyik, a végtelen számú retardálttal és a dög unalmas pár perces csatákkal, az már mindennek az alja.
Inkább felraktam a league of legends, szeretem azt a stílust is és szórakoztatónak tűnik eddig.
Azért ha gyűjtök majd kis lelkierőt, akkor a t55a-t megcsinálom, meg ha lesz jó akció, nem ilyen sz.rok mint hétvégén, akkor megyek párat. A játék maga okés szerintem, lehet sok mindent szidni, de azt is látni kell, mennyi minden van benne, a tankokat mindig is szerettem, de a mostani játékban ezzel a retardált tömeggel, artykkal stb. már nincs benne a korábbi élményfaktor...